Flattmii Development console?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ace90099, Feb 26, 2009.

Feb 26, 2009

Flattmii Development console? by ace90099 at 5:05 AM (1,282 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. ace90099
    OP

    Newcomer ace90099 Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    29
    Location:
    45239
    Country:
    United States
  2. Drihscol

    Member Drihscol GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    204
    Country:
    Australia
    lol wut?
    EXPLAIN WHAT YOU MEAN.
     
  3. linkinworm

    Member linkinworm GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    1,324
    Location:
    Birmingham (England)
    Country:
    United Kingdom
    looks like you just put in special commands when loading iso. what about it?
     
  4. ppc_gba

    Member ppc_gba GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 16, 2006
    Messages:
    197
    Country:
    United States
    Did he find a bug or just hack the program?? I see a fire emblem rom on your desktop, I hope you own the game lol. Also, elcomsoft distributed password cracker haha [​IMG]
     
  5. ace90099
    OP

    Newcomer ace90099 Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    29
    Location:
    45239
    Country:
    United States
    I was wondering if anyone else has gotten this window, it pops up when I load Multirom GC images. I'm not a programer so I have no clue what this is or can be used for. But i know some people were talking about flatmii having good cracker protection so if this can be used to hack the flatmii I want people to know about it. If you have any info on this or want me to try some commands with it plz let me know. I have talked with other people and so far i'm the only one who gets this window.
     
  6. bunk

    Newcomer bunk Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Canada
    The "Flatmii Development Console" window comes up when loading multiboot Wii disks created with Wiiscrubber 1.4 as well. No command prompt, just "8" appears in a console window. Can't type or do anything else.
     

Share This Page