"fixed" roms (v01, etc.)

Discussion in 'R4 DS' started by caribou007, Dec 20, 2010.

Dec 20, 2010

"fixed" roms (v01, etc.) by caribou007 at 1:55 AM (663 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. caribou007
    OP

    Member caribou007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    188
    Location:
    Lake Ontario
    Country:
    Canada
    I've seen a few of these, for example I've heard the Super Mario 64 DS rom has glitches that are fixed in changes in the v01 rom, such as a less deep moat around the castle.

    Do the glitches still occur when running on the Nintendo DS hardware, with a R4 card running Wood? Or do they happen only when running on a emulator.
     
  2. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    The glitch is in the rom. Yes you still need the fixed rom if you want the fixed game.
     
  3. caribou007
    OP

    Member caribou007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    188
    Location:
    Lake Ontario
    Country:
    Canada
    thanks

    Posts merged

    thanks
     

Share This Page