Fbi not installing

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by zer01717, Mar 10, 2016.

  1. zer01717
    OP

    zer01717 Advanced Member

    Newcomer
    93
    3
    Apr 14, 2006
    Canada
    I am installing CFW (rxTools) on my friends 3DS (O3DS on 9.2 sysnand). My issue is that after booting into minipasta via menuhax and then launching browserhax to install the fbi injection tool/ and other CIA's. They end up on the sysnand, but not on the emunand like rxTools or Gateway modes.

    The nands are unlinked, and I updated to the latest firmware on emunand. Any help would be greatly appreciated. Thanks!
     
    Last edited by zer01717, Mar 10, 2016
  2. Expliciate

    Expliciate GBAtemp Regular

    Member
    159
    43
    Oct 2, 2015
    Canada
    The injection of FBI should be to the health and safety app. Try checking that on emuNAND
     
  3. Biff627

    Biff627 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    994
    344
    Aug 15, 2015
    United States
    If your nands are unlinked the cias wont show up in emunand after installing them in sysnand..
     
  4. zer01717
    OP

    zer01717 Advanced Member

    Newcomer
    93
    3
    Apr 14, 2006
    Canada
    I also tried installing the fbi over the health and safety app via rxtools menu, but it gave me a TDI error. As for the unlinked nands, I checked the SD card on the computer and it has the two files in the nintendo 3ds folder.
     
  5. Expliciate

    Expliciate GBAtemp Regular

    Member
    159
    43
    Oct 2, 2015
    Canada
    Not so familiar with rxtools, but you could try using decrypt9 to inject fbi into your emuNAND. The two folders in nintendo 3ds means your NANDs are unlinked, one for sysNAND, the other for emuNAND.
     
  6. zer01717
    OP

    zer01717 Advanced Member

    Newcomer
    93
    3
    Apr 14, 2006
    Canada
    I'll try decrypt9, thanks. Essentially I just want the CIA's to install on my emunand, but for some reason they are going on my sysnand.

    When I try to inject fbi over the health and safety app with rxtools it says:
    Error opening 0:fbi_inject.tmd!
    A continue
     
    Last edited by zer01717, Mar 10, 2016