1. 3dshacksq

    OP 3dshacksq Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 12, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    Netherlands
    someone fix! or tell!:yaysp:
     
  2. Exannor

    Exannor Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2018
    Messages:
    95
    Country:
    United States
    Is it just slow or did it freeze up?

    If it's just slow and it did finish, that's normal, its 1.8GB big
     
    Last edited by Exannor, Sep 28, 2018
  3. 3dshacksq

    OP 3dshacksq Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 12, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    Netherlands
    It says hash failed
     
  4. Lilith Valentine

    Lilith Valentine GBATemp's Official Imp: Am imp
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    24,141
    Country:
    Antarctica
    Try a different CIA.
     
  5. 3dshacksq

    OP 3dshacksq Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 12, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    Netherlands
    from the game or another game? because other stuff work
     
  6. Lilith Valentine

    Lilith Valentine GBATemp's Official Imp: Am imp
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    24,141
    Country:
    Antarctica
    The same game, it could be possible that the CIA you are trying to use isn't right.
     
  7. Jayro

    Jayro MediCat Dev and Gameboy Modder
    Developer

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    9,940
    Country:
    United States
    Try to find one called "legit cia" as I've had the best luck with those ones.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - installing, pokemon,