TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. Althir

    OP Althir Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 19, 2015
    Messages:
    31
    Country:
    Finland
    Anyone know what to do? I've tried going to homebrew launcher with Pasta too, but nope! :(

    (EDIT: Noticed that I'd could have gone to the FBI topic but here we go..)
    [​IMG]
     
    Last edited by Althir, Jan 22, 2016
  2. SANNIC789

    SANNIC789 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    704
    Country:
    United States
    u cant use the 3dsx file i think u nead to use h&S app 1st to install the FBI cia 1st
     
    Last edited by SANNIC789, Jan 22, 2016
  3. Althir

    OP Althir Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 19, 2015
    Messages:
    31
    Country:
    Finland
    9.2-20E, no rxTools.
     
  4. imthe666st

    imthe666st Felyne Hunter
    Member

    Joined:
    Aug 16, 2015
    Messages:
    383
    Country:
    Germany
    Do you have any CFW installed? Like Cakes, rxTools, ReiNAND, etc?
    And did you set up emuNAND, or do you try to install it in sysNAND?
     
  5. SANNIC789

    SANNIC789 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    704
    Country:
    United States
    sorry XD i dident feel like reading it to much can u anser my edited post now XD
     
  6. Althir

    OP Althir Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 19, 2015
    Messages:
    31
    Country:
    Finland
    I have Cakes. Tried to sysnand, not emunand yet.
     
  7. SANNIC789

    SANNIC789 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    704
    Country:
    United States
    anywhays just install fba inside H&S app and install FBI cia with it
     
  8. imthe666st

    imthe666st Felyne Hunter
    Member

    Joined:
    Aug 16, 2015
    Messages:
    383
    Country:
    Germany
    I'd recommend not installing any cia to sysNAND. Create an emuNAND, tutorials are in the tutorials section and unlink your NANDs.
    Installing cia files to sysNAND has a chance to brick your system, even if it's small, it's there.
     
  9. Althir

    OP Althir Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 19, 2015
    Messages:
    31
    Country:
    Finland
    Oh, okay.
     
  10. SANNIC789

    SANNIC789 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    704
    Country:
    United States
    ya but it shod of installed did u install fbi in H&S app 1st yet?
     
  11. The Real Jdbye

    The Real Jdbye *is birb*
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    21,097
    Country:
    Norway
    There is no way a CIA installed to SD can brick your 3DS.
     
  12. imthe666st

    imthe666st Felyne Hunter
    Member

    Joined:
    Aug 16, 2015
    Messages:
    383
    Country:
    Germany
    Oh, didn't know that. Thought instaling any cia in sysNAND in general has a chance. You always learn something new :)
     
  13. Althir

    OP Althir Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 19, 2015
    Messages:
    31
    Country:
    Finland
    I tried on my 2nd n3DS and .cia installed just fine. It has no emunand either.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - install, errors, error