1. LMS

    OP LMS Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 1, 2020
    Messages:
    19
    Country:
    Italy
    Hi. After updating my Firmware to 10.2.0 I dumped it and installed it through Daybreak. I also installed Atmosphere 0.14.3 prior to that. It all went well until I rebooted my Switch. When launching Atmosphere through Hekate, it wouldn't progress and "Failed to apply 'emuMMC' appeared. When pressing power to continue, it would boot to emuNAND (I had my custom theme) but the games displayed were the one from sysNAND. Having no idea what to do and finding nothing online, I decided to wipe my emuNAND, format my SD and partitioned it again, following the guide.
    However, even after creating an entire new emuMMC, while launching Atmosphere through Hekate the problem still occurs. I have no idea what I possibly did wrong and also why it's still happening even after creating an entirely separate emuMMC. If you have any idea, or know anything, please respond. Thanks.
     
  2. NoxiousNinja

    NoxiousNinja Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2020
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    Hekate 5.3.3 was released a couple of hours ago and I believe fixes this issue. Have you updated that?
     
    Last edited by NoxiousNinja, Sep 15, 2020
  3. LMS

    OP LMS Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 1, 2020
    Messages:
    19
    Country:
    Italy
    I just did and it worked. Thanks!
     
  4. will6809

    will6809 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 23, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    How do i dump firmware and update emuNand and emuMCC
     
  5. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    15,558
    Country:
    United States
    Using Hekate.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Failed, emuMMC, apply