1. TheGameNFormer

    OP TheGameNFormer Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 8, 2016
    Messages:
    37
    Country:
    United States
  2. Goffrier

    Goffrier GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2018
    Messages:
    181
    Country:
    United States
  3. TheGameNFormer

    OP TheGameNFormer Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 8, 2016
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    tried using an external hdd. same thing happened. Don't know if it's a bug within SX OS. Using the 2.5.2 beta
     
  4. Goffrier

    Goffrier GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2018
    Messages:
    181
    Country:
    United States
    hmm

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    will try

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    so when you put your switch in sleep mode it stops the cpu ram emmc etc

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    the xci function relies on the cpu and all of that

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    so its normal that xcis unmounts on sleep mode

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    its for saving that precious juice
     
  5. TheGameNFormer

    OP TheGameNFormer Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 8, 2016
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    gotcha. It's weird because xci's launched from the internal sd slot don't do that.
     
  6. Boz

    Boz Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 11, 2017
    Messages:
    22
    Country:
    United Kingdom
    Usb devices are powered off during sleep mode and unmounted.
     
    TheGameNFormer likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Disconnects, External, During