Hacking EXCEPTION (DSI) My WII dont UNLOCK

rafalince

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 4, 2015
Messages
115
Trophies
0
Age
31
XP
183
Country
Brazil
Hello,

iam trying unlock my wii 4.3U, i used letter bomb and installed BOOT MII AS IOS and HOMEBREW, when i try use pimp my wii to install a bug trucha and hack my wii, it simples freezer on a exception screen.
 

rafalince

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 4, 2015
Messages
115
Trophies
0
Age
31
XP
183
Country
Brazil
I tryied Modwii, and much other program but all the programs give me the same erros of the title. And i cant play backups
 

Jayro

MediCat Dev and Gameboy Modder
Developer
GBAtemp Patron
Joined
Jul 23, 2012
Messages
9,962
Trophies
0
Location
Octo Canyon
Website
ko-fi.com
XP
10,630
Country
United States
DON'T USE PIMP MY WII.
use modmii, it's much much safer and better
PimpMyWii works just fine. I've modded close to 40 Wiis without any problems. You just need a RELIABLE internet connection is all. It's also far easier since there's no PC needed except to put the app on the SD card. It's very noob friendly, and makes Wii modding easy. If people are bricking their Wiis with it, then they're obviously using it wrong.
 

tswntk

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 6, 2012
Messages
994
Trophies
1
XP
1,536
Country
Switzerland
PimpMyWii works just fine. I've modded close to 40 Wiis without any problems. You just need a RELIABLE internet connection is all. It's also far easier since there's no PC needed except to put the app on the SD card. It's very noob friendly, and makes Wii modding easy. If people are bricking their Wiis with it, then they're obviously using it wrong.

the fact that he had tried PimpMyWii which didn't work for him and the fact that now in 2015, he still wants to install Trucha Bug clearly shows that he doesn't know what he is doing. So if PimpMyWii did brick his Wii than he himself is the only one to blame?
 

yuyuyup

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 30, 2006
Messages
3,691
Trophies
0
Location
USA MTN timezone
Website
Visit site
XP
2,244
Country
United States
I wish I could help and I wish you luck, please do not take offense to the following solution: Emulation is capable on numerous platforms. I don't make such a suggestion to "give up" frivolously, there are good reasons to just emulate with dolphin: Wii and GC games upscaled to HD look fantastic, you can even turn 30 FPS games into 60 FPS
 

rafalince

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 4, 2015
Messages
115
Trophies
0
Age
31
XP
183
Country
Brazil
I wish I could help and I wish you luck, please do not take offense to the following solution: Emulation is capable on numerous platforms. I don't make such a suggestion to "give up" frivolously, there are good reasons to just emulate with dolphin: Wii and GC games upscaled to HD look fantastic, you can even turn 30 FPS games into 60 FPS


Thank you but i wannar unlock my wii to play wii games in the console. I have dolphin, but i dosent like so much.

--------------------- MERGED ---------------------------

the fact that he had tried PimpMyWii which didn't work for him and the fact that now in 2015, he still wants to install Trucha Bug clearly shows that he doesn't know what he is doing. So if PimpMyWii did brick his Wii than he himself is the only one to blame?

What i have to do ? I tried use the usbloader gx withou anything and didnt worked, what i have to install ?
 

tswntk

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 6, 2012
Messages
994
Trophies
1
XP
1,536
Country
Switzerland
What i have to do ? I tried use the usbloader gx withou anything and didnt worked, what i have to install ?

You have HBC installed, right?
To play Wii games, all you have to do is install cios using Modmii or d2x-installer in adding to of course a usbloader.

try slot 249 base 56 and slot 250 base 57 (most common setup) with d2x v8 final or d2x v10 beta52. Make sure you choose the correct version for Wii or vWii(WiiU) - they are not interchangable and PimpMyWii will surely brick any vWii.

It definitely help to read the link above and/or guides generated by Modmii so that you learn more about what you are going to do instead of going on blindly.
 

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • kenenthk @ kenenthk:
    IMG-20210925-201416.jpg
    If these aren't good I'm giving up on the frozen section of gods
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    don't stick them in the microwave
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    and they're probably fine
  • kenenthk @ kenenthk:
    No shit
  • linuxares @ linuxares:
    This is not the EOF
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    wait i didn't get the time to see what it said
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    damn it, linuxares
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    the shitbox has been effectively eof for a long time and it was perfect that way
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    ehh post it in the eof chat instead? i still want to see it
  • linuxares @ linuxares:
    exactly, that's a good place for it x3
  • WiiHomebrew+Snes @ WiiHomebrew+Snes:
    Well this is interesting
  • kenenthk @ kenenthk:
    For what?
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    i don't like this new shitbox, it's too complicated
  • linuxares @ linuxares:
    well this isn't a shoutbox but a chat
  • kenenthk @ kenenthk:
    It's basically the same thing shoutbox has been around for years just upgraded
  • gudenau @ gudenau:
    Oh the floating chat thing is new.
  • gudenau @ gudenau:
    And you can do formatting.
  • Arecaidian Fox @ Arecaidian Fox:
    Oooooh, colors.
  • gudenau @ gudenau:
    I think what you meant was "colors".
  • gudenau @ gudenau:
    :^)
    +1
  • antiNT @ antiNT:
    nice
  • HinaNaru Cutie @ HinaNaru Cutie:
    hi o w o
  • HinaNaru Cutie @ HinaNaru Cutie:
    yo does anyone know how to fix the 'no main boot entries found, check that bootloader/hekate_ipl.ini has boot entries or use more configs button for more boot entries' error on hekate??? i keep getting it when i try to click the launch option
  • HinaNaru Cutie @ HinaNaru Cutie:
    nvm got it to work now q uq someone helped me out
    HinaNaru Cutie @ HinaNaru Cutie: nvm got it to work now q uq someone helped me out