Etrian Odyssey AP Patch?

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by kilogeno, Sep 24, 2010.

Sep 24, 2010

Etrian Odyssey AP Patch? by kilogeno at 1:03 AM (10,863 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. kilogeno
    OP

    Newcomer kilogeno Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    29
    Country:
    Canada
    link would be apreciated

    im using r4 1.18
     
  2. Vulpes Abnocto

    Former Staff Vulpes Abnocto Drinks, Knows Things

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    6,601
    Country:
    United States
    Lass than an hour?
    And you bumped it?

    Have some patience, please.
     
  3. xenbuda

    Newcomer xenbuda Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Etrian Odyssey has AP?
    i've been playing for a long ass time and haven't noticed anything.
     
  4. krartan

    Newcomer krartan Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    Doesn't work on certain flash cards. My AK2i AKAIO for instance. Gets two white screens. It also crashes at certain points for other cards.
     
  5. ShinRyouma

    Member ShinRyouma GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    956
    Location:
    Surabaya
    Country:
    Indonesia
    Is it Etrian Odysey 1? US or EU ver? There's cheat code For Etrian Odyssey (E).

    Etrian Odyssey (E)
    AKYP 8DD488F8

    (M) Master Code -> It's in the database but I don't know what this for
    00000000 00000000
    00000000 00000001
    00000000 04000136
    00000000 00000000
    00000000 00000000
    00000000 00000000
    00000000 00000000
    00000000 00000000
    00000000 00000001

    Bypass Save Checksum
    Use this code if the game says your save is corrupted while using constant write AR codes.
    0209C98C E8BD80F8
    0209C984 E3A00001

    I suggest you update your firmware to R4 Wood, so you don't have AP problem for old games.
     
  6. Lorahalo

    Newcomer Lorahalo Newbie

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    Australia
    It's for Etrian Odyssey 3, came out a few days ago. It has freezing issues at a few places. I'm not sure if it's AP or or not but it's certainly annoying.
     
  7. kilogeno
    OP

    Newcomer kilogeno Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    29
    Country:
    Canada
    i got the rom of r4-roms

    is there another, better website?
     
  8. shineek

    Member shineek GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    256
    Country:
    Poland
    Lorahalo no official dump was released , so wait for an official one cause no one will make a patch for something thats even hard to find , not to mention that its not dumped by any of the known groups .
     
  9. xenokieser

    Newcomer xenokieser Newbie

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    France
  10. geminisama

    Member geminisama Metsu

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    1,045
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    "Oh no, it doesn't have a shitty Venon intro movie, noones gonna touch it until it does!", who truely cares if a random person, or group dumped it? The fact is, the game is out, and that's all that should matter.
     
  11. Aia

    Newcomer Aia Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    42
    Country:
    United States
    Well, if it were working properly, then the issue would be settled... Though, as of yet, I don't think a single person's reported it to not freeze up.
     
  12. geminisama

    Member geminisama Metsu

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    1,045
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    I've read it's a bad dump, but if it's not, it's Ap; thus needs to be resolved, scene release or not.
     
  13. grimeyes

    Newcomer grimeyes Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Messages:
    15
    Country:
    Philippines
    There's nothing to patch. Its an over trimmed dump. Just wait for the scene release.
     

Share This Page