Error installing cIOS.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Xile, Mar 18, 2009.

  1. Xile
    OP

    Xile Newbie

    Newcomer
    1
    Mar 18, 2009
    United States
    Hey guys, when I go to install cIOS, it runs and downloads the stuff but I get an error code "-1017" when trying to install it.

    Any idea? [​IMG]
     
  2. ether2802

    ether2802 we have the techno...!!

    Former Staff
    2
    Oct 14, 2007
    Mexico
    Pto. Vallarta
    are you on 3.3 or 3.4..?? install IOS16 with Wad Manager 1.3, then use Custom Wad Manager to install a cIOS.wad, then you can use the cIOS Installer, although not needed if you find the ios249_r7.wad or r8..!! [​IMG]
     
  3. Xile
    OP

    Xile Newbie

    Newcomer
    1
    Mar 18, 2009
    United States
    I'm actually on 3.0.

    Does that effect anything?
     
  4. ether2802

    ether2802 we have the techno...!!

    Former Staff
    2
    Oct 14, 2007
    Mexico
    Pto. Vallarta
    then re-format you SD and re-download the files, you might have a file or SD corruption...!!
     
  5. Xile
    OP

    Xile Newbie

    Newcomer
    1
    Mar 18, 2009
    United States
    Do I still do the steps you posted above?
     
  6. ether2802

    ether2802 we have the techno...!!

    Former Staff
    2
    Oct 14, 2007
    Mexico
    Pto. Vallarta
    no that is for 3.3 and 3.4 only, 3.0 should be OK, but you can also (athough I don't think it is needed) upgrade with any new disc to 3.1 (except Animal crossing, PIKMIN or WiiFit)...!! [​IMG]
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice