Error installing .cia on 10.6 emuNAND

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by MegaIDK, Mar 12, 2016.

  1. MegaIDK
    OP

    MegaIDK Member

    Newcomer
    41
    2
    Jan 21, 2016
    Brazil
    Location
    Tried to install Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call with FBI on 10.6 and it gave this error:

    Install failed!
    TFFCCeu.cia
    Source: SOURCE_FSFILE_WRITE (0x1c)
    Module: MODULE_NN_AM (0x20)
    Level: LEVEL_STATUS (0x19)
    Summary: SUMMARY_INVALID_ARGUMENT (0x7)
    Description: <unknown> (0x1)
     


  2. rikipy

    rikipy Member

    Newcomer
    24
    2
    Oct 28, 2014
    Panama
    Luque
    try using DevMenu
     
  3. RandomKid150

    RandomKid150 Translator

    Member
    358
    93
    Nov 4, 2015
    United States
    Texas
    Oops.
     
    Last edited by RandomKid150, Mar 12, 2016
  4. Pikm

    Pikm Thy Lord and Savior

    Member
    642
    274
    Jan 24, 2016
    United States
    Delaware
  5. MegaIDK
    OP

    MegaIDK Member

    Newcomer
    41
    2
    Jan 21, 2016
    Brazil
    Location
    I can. I've installed Curtain Call on my 10.6 emuNAND already. My brother is having this error though.
     
  6. Pikm

    Pikm Thy Lord and Savior

    Member
    642
    274
    Jan 24, 2016
    United States
    Delaware
    Is your brother's emuNAND set up correctly?
     
  7. MegaIDK
    OP

    MegaIDK Member

    Newcomer
    41
    2
    Jan 21, 2016
    Brazil
    Location
    I guess it is... He installed PW Trilogy (before the error) and it worked.
     
  8. Pikm

    Pikm Thy Lord and Savior

    Member
    642
    274
    Jan 24, 2016
    United States
    Delaware
    Try using a different cia installer. (NASA or DevMenu) Just install them through FBI.
     
  9. MegaIDK
    OP

    MegaIDK Member

    Newcomer
    41
    2
    Jan 21, 2016
    Brazil
    Location
    DevMenu gives the same error, going to try NASA.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    NASA also gives the same error...
    Can I inject DevMenu or NASA into H&S?
     
  10. Just Passing By

    Just Passing By GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,562
    594
    Jan 3, 2016
    United States
    Yes as long as the size of what you're trying to inject is less than or equal to the size of H&S.
     
  11. squee666

    squee666 Advanced Tech Pleb

    Member
    1,587
    890
    Sep 17, 2010
    Belfast
    how much free space on the sd you are installing too?
     
  12. Joom

    Joom  ❤❤❤

    Member
    3,703
    2,471
    Jan 8, 2016
    United States
    The CIA might be corrupted. Try redownloading it and using TeraCopy with CRC checking enabled to transfer it to the SD.
     
    Ricken likes this.
  13. MegaIDK
    OP

    MegaIDK Member

    Newcomer
    41
    2
    Jan 21, 2016
    Brazil
    Location
    18751.97 MB free, according to FBI.

    It's probably not the cia, since FBI is giving the same error with all cias, even hblauncher_loader, that was already installed (but somehow disappeared).
     
  14. Joom

    Joom  ❤❤❤

    Member
    3,703
    2,471
    Jan 8, 2016
    United States
    Are you running FBI within EmuNAND, or directly booting into the HBL and launching it from there? If that's the case, that's the problem. The HBL CIA disappearing makes it sound like you installed it to SysNAND with signature patches applied, then rebooted back into vanilla SysNAND, which would explain why it disappeared.
     
    Last edited by Joom, Mar 12, 2016
  15. MegaIDK
    OP

    MegaIDK Member

    Newcomer
    41
    2
    Jan 21, 2016
    Brazil
    Location
    FBI on emuNAND's H&S.
     
  16. Joom

    Joom  ❤❤❤

    Member
    3,703
    2,471
    Jan 8, 2016
    United States
    Weird. Might be a partial downgrade then. I dunno. Kinda running out of ideas.
     
  17. MegaIDK
    OP

    MegaIDK Member

    Newcomer
    41
    2
    Jan 21, 2016
    Brazil
    Location
    Gonna reinstall emuNAND then, since hblauncher disappeared and FBI isn't working.
     
  18. MegaIDK
    OP

    MegaIDK Member

    Newcomer
    41
    2
    Jan 21, 2016
    Brazil
    Location
    Reinstalled emuNAND twice and the problem hasn't gone away. Also tried to inject DevMenu into H&S, but the files don't show, and BigBlueMenu, whose files showed, but had an error injecting. (And sorry for bothering you guys again)
     
  19. Joom

    Joom  ❤❤❤

    Member
    3,703
    2,471
    Jan 8, 2016
    United States
    Like I said, you might have an incomplete downgrade. Use a downgrade checker to make sure you don't have a Franken-firmware.
     
  20. dude22072

    dude22072 GBAtemp Regular

    Member
    107
    26
    Jun 1, 2010
    United States
    What CFW are you using to boot emuNAND?