Error code 51300 all of the sudden

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by sumpm1, Oct 31, 2008.

Oct 31, 2008
  1. sumpm1
    OP

    Newcomer sumpm1 Advanced Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    I have a Trendnet router and have been connecting by wifi on my ds to this router for the last 2 YEARS! Unbelievable that I am getting this error code on EVERY ds in my house, with 3 different flash cards. I searched for error code 51300 on the net and this site and tried modifying all of my wifi settings (even though these settings have worked for 2 years straight). Changed channel to 1, 6, or 11. Disabled extended range mode (was already set at this). Turned OFF WEP, just to see if that was the problem. I still get the error. What the hell else can I try?
     
  2. exiva

    Member exiva Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    36
    Location:
    Long Island, NY
    Country:
    United States
    Did you maybe enable MAC address filtering and forget to add the DS?
     
  3. sumpm1
    OP

    Newcomer sumpm1 Advanced Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    No, MAC filtering is still disabled on my router.
     
  4. sumpm1
    OP

    Newcomer sumpm1 Advanced Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    thanks for the help exiva. I updated my router's firmware and everything is back to working with the old settings again. I hate when unexplained things happen like this! I want to think I'm in control, not random anomalies.
     

Share This Page