Error -1020 installing wad

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ChoroQ, Dec 25, 2008.

Dec 25, 2008

Error -1020 installing wad by ChoroQ at 8:02 PM (2,824 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. ChoroQ
    OP

    Newcomer ChoroQ Advanced Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    51
    Country:
    Italy
    Hello and happy Xmas everyone!
    I've a little problem with some latest "proper" releases from team OneUp.
    They speak about tickets incorrect, so they properred a lot of Vc games.
    When i try to install it (supermario3, donkey kong country, zelda etc etc..) with wadmanager 1.3, i get the -1020 error and i can only came back.
    Is there a solution? And what is exactly this error?
     
  2. randomwii

    Newcomer randomwii Newbie

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    Slovenia
    Getting same error when trying to install wads, any suggestions ? this error shows when installer says installing ticket.

    Im using wad manager 1.3 and HBC 1.01
     
  3. randomwii

    Newcomer randomwii Newbie

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    Slovenia
    I tried one of the older wads and it worked, so it seems to be something incompatible with newer releases. If it matters, I'm not using TP hack, I got wiikey and used HBC dvd to install it. Wii is version 3.2E.
     
  4. pees2

    Newcomer pees2 Member

    Joined:
    Mar 11, 2005
    Messages:
    16
    Country:
    Netherlands
    Same problem here. Also that error. Are the dumps bad? Or is it something else [​IMG]

    Pal system, 3.2E, wad manager 1.3 with enough free blocks on the wii.
     
  5. roms

    Newcomer roms Newbie

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    +1

    i got 3.1E and wad manager 1.3

    just says error -1020 without even trying to install anything...

    this problem comes with the oneup ones.. i've tried yoshistory, kidicarus etc
    tried other wads which do works..
     
  6. pees2

    Newcomer pees2 Member

    Joined:
    Mar 11, 2005
    Messages:
    16
    Country:
    Netherlands
    I guess it are all bad releases, the ones who got released now all work again.

    Demands a repack of all the previous ones [​IMG]
     
  7. ChoroQ
    OP

    Newcomer ChoroQ Advanced Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    51
    Country:
    Italy
    I suppose it too.
    Very last release works great.
    I'll use the non proper release that works great for me :-)
     

Share This Page