Dumbest Firefox Question

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Nimbus, Oct 25, 2011.

Oct 25, 2011

Dumbest Firefox Question by Nimbus at 1:38 AM (387 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Nimbus
    OP

    Member Nimbus sudo /usr/bin make-me-a-coffee --nosugar --cream=1

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    913
    Location:
    Probably being lazy.
    Country:
    United Kingdom
    How do I remove the titles on my bookmarks on the "Bookmark Toolbar"

    I am running Ubuntu, Firefox 7.

    I have checked on Google, and I cant find shit for informations because Google's results are overwhelmed with unrelated problems/solutions.

    I've seen Ace do this before, but for some reason I cant seem to figure it out.
     
  2. lufere7

    Member lufere7 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    472
    Location:
    Sonora
    Country:
    Mexico
    You mean to see the icons only?
    If thats the case you need an addon I use this:
    http://smartestbookmarksbar.com/
     
  3. Nimbus
    OP

    Member Nimbus sudo /usr/bin make-me-a-coffee --nosugar --cream=1

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    913
    Location:
    Probably being lazy.
    Country:
    United Kingdom
    Squeee.....that addon does exactly what I wanted it to, and I can choose the alignment!

    *Hugs*

    Seriously, thanks a million dude. It's the little things like this that irk me if I can't have them exactly as I want. You delivered!

    Edit: This thread can be close or delorted...whichever is possible.

    Also, the RSS addon known as Sage is awesome stuff.
     
  4. shadowmanwkp

    Member shadowmanwkp Your roms are on another rom site

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    486
    Location:
    Vleuten, The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    In windows you can just go to properties and remove the bookmark's name to only let it display the icon. Don't know if it's the same in linux versions, but it would be stupid if they changed it in ubuntu. No need to install a whole addon, just to get a function that already exists...
     
  5. Nimbus
    OP

    Member Nimbus sudo /usr/bin make-me-a-coffee --nosugar --cream=1

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    913
    Location:
    Probably being lazy.
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, but then I dont get any title if I hover over them, not sure if that really would be a problem though.

    Either way, the addon works wonders, and has a few features I love, so I'll keep on that route for now.
     

Share This Page