1. 4-leaf-clover

    OP 4-leaf-clover SHSL LUCKSTER :/
    Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    416
    Country:
    Netherlands
    hey i want to update my dsi but i want to know if my r4i sdhc v1.4 (red box) still works after the update.
     
  2. Does it have a "V1.4.1" label on it?
    [​IMG]
     
  3. AlanJohn

    AlanJohn くたばれ
    Moderator

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,621
    Country:
    Ukraine
    No it won't work since it doesn't have an upgradeable bootloader.
    Instead of upgrading via software the company makes you upgrade via hardware. Simple clone tactic.
     
  4. Wizerzak

    Wizerzak Because I'm a potato!
    Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    2,784
    Country:
    Where is the R4 SDHC from? What website does it say on the front of it?
     
  5. AlanJohn

    AlanJohn くたばれ
    Moderator

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,621
    Country:
    Ukraine
     
  6. 4-leaf-clover

    OP 4-leaf-clover SHSL LUCKSTER :/
    Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    416
    Country:
    Netherlands
    it has the v1.4 label
     
  7. Wizerzak

    Wizerzak Because I'm a potato!
    Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    2,784
    Country:
    But it's very unlikely that they'll ever update the firmware...
     
  8. 4-leaf-clover

    OP 4-leaf-clover SHSL LUCKSTER :/
    Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    416
    Country:
    Netherlands
    ok thnx for the help
     
  9. Wizerzak

    Wizerzak Because I'm a potato!
    Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    2,784
    Country:
    Np, but if you do want to update, for a low cost you can buy either an R4i Gold or AK2i from one of the sites on shoptemp, and only from one of those sites, otherwise you might end up with a clone.
     
  10. There is no reason to update your DSi to 1.4.1
     
  11. AlanJohn

    AlanJohn くたばれ
    Moderator

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,621
    Country:
    Ukraine
    You must update to access the DSiware shop.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - update,