Downgrading 3.3U without cios

Discussion in 'Wii - Hacking' started by randal37, Oct 26, 2008.

Oct 26, 2008

Downgrading 3.3U without cios by randal37 at 4:58 PM (1,844 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. randal37
    OP

    Newcomer randal37 Newbie

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    i screw up big time this morning.

    trying to install the new backup loader i mess up big.

    its first start when homebrew channel ask me to upgrade the channel. i said yes then i saw that it need a new ios. Then half the software in HBC stop working. I said to myself maybe i should upgrade. Big mistake i think. Then to install the new backup launcher i remove the old dvdx and cios.

    So now im screw. I cannot downgrade the wii because i dont have cios installed. And i cannot install cios i think because of 3.3u

    anybady got an idea?
     
  2. TerraPhantm

    Member TerraPhantm GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    275
    Country:
    United States
    As far as I know, there's no way to downgrade at this time w/o cios. You can still install hbc beta 9, since they're using a different exploit now.
     
  3. knowitall599

    Banned knowitall599 Banned

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    213
    Country:
    United States
    Check Tona's profile. There may still be hope.
     
  4. randal37
    OP

    Newcomer randal37 Newbie

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    i got the HBC installed
     
  5. randal37
    OP

    Newcomer randal37 Newbie

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    i tried the patchmiicios installer without sucess
     
  6. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    The PatchMii Installer still uses fake-signing.

    You CANNOT install the cIOS on 3.3v2.

    It is impossible until Team Twiizers says how they did their HBC Beta 9 installation.
     

Share This Page