Does Wii Swiss boot .gcm?

Discussion in 'Nintendo GameCube' started by Aijelsop, Jun 23, 2011.

Jun 23, 2011

Does Wii Swiss boot .gcm? by Aijelsop at 8:01 PM (1,347 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Aijelsop
    OP

    Newcomer Aijelsop Question Asker

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    1,000
    Country:
    United States
    I have a .gcm game and was wondering if Swiss boots it?
     
  2. MSaki

    Member MSaki GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 20, 2011
    Messages:
    200
    Location:
    Destruction of this planet
    Country:
    United States
    never tried didnt know there was a wii version either since iv been using xeno gc idk try it.
     
  3. frown

    Newcomer frown Advanced Member

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Messages:
    76
    Location:
    actionol
    Country:
    United States
    Iirc, you can just rename your game.gcm to game.iso and it'll work fine. Pretty sure it's the same format.
     
  4. Coto

    Member Coto GBAtemp Addict

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    2,278
    Country:
    Chile
    Both GCM & ISO formats are recognized by Swiss. As long as the GCFS header is valid it should boot too
     

Share This Page