DJmax 3 UMD on Promethius 3

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Kowze, Nov 20, 2010.

Nov 20, 2010

DJmax 3 UMD on Promethius 3 by Kowze at 5:48 AM (718 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Kowze
    OP

    Newcomer Kowze Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Hey all,

    I got the Djmax3 UMD and I also have the promethius on gen 5.50 D CFW. Is there anyway I can play it from the UMD? It would save me a ton of room on my mem stick.
     
  2. insidexdeath

    Member insidexdeath .

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    1,045
    Country:
    United Kingdom
    The UMD should work on 5.50 Prometheus-3..
     
  3. Kowze
    OP

    Newcomer Kowze Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Well the UMD does go forward, and the red screen pops up showing it's attempting to load, but then it shuts down. The system menu says 5.50 Prome-3. It's a phat 1001.
     
  4. Kowze
    OP

    Newcomer Kowze Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Well, the ISO works, but it would be great if I could get my UMD to work so it'll save my mem stick room. Could it be because I skipped straight from 5.00 m33 to 5.50 gen d, to prome 3?
     

Share This Page