did 4.0 softmod....

Discussion in 'Wii - Hacking' started by rommy667, Jul 25, 2009.

Jul 25, 2009

did 4.0 softmod.... by rommy667 at 3:01 PM (693 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. rommy667
    OP

    Member rommy667 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    514
    Location:
    Down the road around the corner
    Country:
    Ireland
    After doing the ultimate 4.0 softmod offline the wii will no longer load any store bought dvd from the disc channel also in wii settings atm im using 480p but if i switch it back to 60hz it just crashes the wii with a black screen and makes a weird noise but after a manual power down the setting will have changed also gekoos v191 tells me i have no dvd in the drive when i do and last but not least the wii remote desinks on some games for no reason at all has this happened to any one other than me? is their any fixes??? thanks for any help...
     
  2. rommy667
    OP

    Member rommy667 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    514
    Location:
    Down the road around the corner
    Country:
    Ireland
    anyone?
     
  3. Apekop

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
    reinstall your cios.
     
  4. rommy667
    OP

    Member rommy667 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    514
    Location:
    Down the road around the corner
    Country:
    Ireland
    Ok ill give that a go thanks for the reply [​IMG]
     

Share This Page