Crazy Climber Wii (J)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kubas88, Apr 7, 2009.

  1. kubas88
    OP

    kubas88 GBAtemp Regular

    Member
    146
    0
    Apr 1, 2009
    Poland
    Hi everyone!
    When i run the game Crazy Climber wii(it's a japanese game) on my wii(it's a PAL console) the screen becomes gray.The same is for Simply wii series vol 2.(Japanese) but the screen becomes black. My wii is soft-moded(softmii) ,backup launcher 0.3 gamma & softloader.I tested the games by each of this booting methods but every result was the same. Whan should i do?

    Thank for help!
     
  2. kubas88
    OP

    kubas88 GBAtemp Regular

    Member
    146
    0
    Apr 1, 2009
    Poland
    refresh
     
  3. Det1re

    Det1re det1re.de

    Member
    1,272
    1
    Oct 28, 2008
    Gambia, The
    Germany
    Have you already tried forcing the Region and display to PAL?
     
  4. Wiisel

    Wiisel GBAtemp Maniac

    Member
    1,310
    97
    Dec 4, 2008
    some games require jap language to boot try with Gecko os or SoftChip
     
  5. kubas88
    OP

    kubas88 GBAtemp Regular

    Member
    146
    0
    Apr 1, 2009
    Poland
    It didn't work nut thanks for the idea. Could it be a bad burn? I don't burned it again becouse i don't want to waste a new DVD, if i don't know if it could be bad burned.
    I forced the ragion and tried softchip.
     
  6. kubas88
    OP

    kubas88 GBAtemp Regular

    Member
    146
    0
    Apr 1, 2009
    Poland
    ref
     
  7. gadgeteduk

    gadgeteduk Member

    Newcomer
    49
    0
    Jan 9, 2009
    use softchip and change language to japanese no need to force video mode this worked for me with jap pikmin 2
     
  8. kubas88
    OP

    kubas88 GBAtemp Regular

    Member
    146
    0
    Apr 1, 2009
    Poland
    Ok, i will try it thanks!