Config USB Loader & Singit Star Linkin Park

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Wiisee, Jun 18, 2010.

Jun 18, 2010
  1. Wiisee
    OP

    Newcomer Wiisee Advanced Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    50
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Hi All,

    I have successfully used config usb loader for some time now, and enjoy many things through it.

    Recently, i had singitstar linkin park. It was working fine. But then i decided to get the new version, so i tried

    to put it on my config usb loader via wfbs intelligent as usual, but i forgot to remove the previous version.

    The previous version was not working because i had tampered with it (Via Brick blocker due to a fault with 1 song).

    The problem is, ever since then i have removed singitstar linkin park from config usb loader, and put it back on,

    But it does not load up. I have the feeling its a save ganme issue, as ive tried a few versions now, and none work despite other

    people telling me it works fine.

    when i boot it up, it works until the start, and then crashes right when usually it would try to find saved data.

    I have been to the wii part via the menu but there is no save data there. So i am VERY confused as to what to do next.

    I am desperate to play this, as my girlfriend loves linkin park and i love to sing with her.

    I am really hoping someone can give me advice, is there somewhere on config usb loader i can remove permanently? Or am i doing

    something wrong? I am quite confused, and really would appreciate your help.

    Thanks in advance.

    Wiisii
     
  2. OncleJulien

    Member OncleJulien tool of peers

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    1,170
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    maybe this will help
     
  3. Wiisee
    OP

    Newcomer Wiisee Advanced Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    50
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Chicken has wrote around the net he had a bad dump. Ive found people who have got this dump working. I have tried messing with the settings on confgi usb but nothing.

    The thing is it worked previously, that is what bugs me about this. So this is my 4th installation. (The 1st worked, but crawling didnt, the 2nd i tried to fix crawling but it ended up breaking the game, the 3rd i put on without removing the 2nd from config usb, and this is the 4th).

    Im just so confused here as to whether is there some data config keeps? Could it be a covers issue?

    If not, i can assume i guess, that im just unlucky and it must be another bad dump.. its just so frustrating.
     
  4. gizmomelb

    Member gizmomelb GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    106
    Country:
    Australia
    is your HDD FAT32 or WBFS formatted?

    if it's WBFS then maybe removing the game only removes it from the file table and doesn't delete the disc image, sowhen you add it back it's going 'oh the data is already there, I'll just fix up the file table'.

    just a hypothesis.
     

Share This Page