COD WAW Help please?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Sstew, Dec 4, 2008.

Dec 4, 2008

COD WAW Help please? by Sstew at 2:00 AM (697 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Sstew
    OP

    Member Sstew GBAtemp's Grim Reaper.

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    1,463
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    Hey there, Got a backup of COD WAW which when decompressed to an ISO came out to 4.4GB I believe
    I have an NTSC Wii on 3.2 and a PAL copy of the game, I've burned 2 coasters, or so I believe.

    I put in the disk, and Wont launch through Gamma at all. After forcing NTSC I get lines going through TV but no picture, no black and white.
    I tried to launch through the Disk Channel, and the Disk image wont show up, nor will it read that it was a bad disk..
    Lastly, tried it through Beta of the loader, and still nothing

    Is it a bad ISO? or maybe i'm not using the correct cIOS?
    Im using 232 I believe (whichever one has support for RB) but I have several others installed including the newest

    Any help would be appreciated. Thanks

    Oh, Using Verbatim, which works for all my other disk
     
  2. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    you've got stuck with a bad dump ISO , jut get a different one , and get a NTSC please why would wanna get a pal one ??
     
  3. Sstew
    OP

    Member Sstew GBAtemp's Grim Reaper.

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    1,463
    Location:
    Florida
    Country:
    United States

    I normally go for my region, but PAL was less links.. I now know why [​IMG]

    Thanks for the response
     
  4. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    i have a pal copy of the game. if you want, pm me the name of the iso (or source) and i'll tell you if i have the same one.
     

Share This Page