cIOS rev 7 install - 1error

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Safavid, Dec 18, 2008.

  1. Safavid
    OP

    Safavid Advanced Member

    Newcomer
    83
    0
    Sep 25, 2008
    United States
    USA
    I have a Wii 3.2U and have the gamma channel in my channel....
    And when I try to install the cIOS rev 7 I get an install -1 error at the end.
     
  2. kitt050383

    kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    648
    0
    Aug 11, 2008
    United States
    New Jersey
    check out my signature for a cIos Error code guide...

    -kitt050383
     
  3. Safavid
    OP

    Safavid Advanced Member

    Newcomer
    83
    0
    Sep 25, 2008
    United States
    USA
    Not working. I got a "install returned -1" error

    Can I get an SD card folder layout for this cios installation?
     
  4. kitt050383

    kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    648
    0
    Aug 11, 2008
    United States
    New Jersey
    sd-card > apps > cios folder> boot.dol

    -kitt050383
     
  5. Safavid
    OP

    Safavid Advanced Member

    Newcomer
    83
    0
    Sep 25, 2008
    United States
    USA
    I had this setting already, help me with the ret -1
     
  6. IronMask

    IronMask Official WiiStuntman First to Test ciosCorp!

    Member
    850
    0
    Sep 21, 2008
    United States
    Somewhere in USA
    Unfortunately, I have had this error as well before... have you tried starting over from scratch? Because that is basically what I did to fix the problem.. also another remedy could be using a different (new) sd card. I swear I don't think sd cards are as reliable as we want them to be.
     
  7. Safavid
    OP

    Safavid Advanced Member

    Newcomer
    83
    0
    Sep 25, 2008
    United States
    USA
    Uhh, how would I go upon starting from scratch?