Can't update

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Kibido, Jan 19, 2015.

  1. Kibido
    OP

    Kibido GBAtemp Advanced Fan

    Member
    607
    138
    Apr 3, 2014
    Italy
    Hello. I just updated Gateway to the latest ultra omega or whatever it is, 3.0.1, the one with the dragon. I'm trying to update my EmuNand now but I get an error during the update and it makes me restart my system. Any help? Thank you.
     
  2. RenegadeKid

    RenegadeKid GBAtemp Fan

    Member
    444
    138
    Aug 11, 2013
    France
    What's the firmware on your console?
     
  3. Kibido
    OP

    Kibido GBAtemp Advanced Fan

    Member
    607
    138
    Apr 3, 2014
    Italy

    Both Sys and Emu are 4.5.
     
  4. RenegadeKid

    RenegadeKid GBAtemp Fan

    Member
    444
    138
    Aug 11, 2013
    France
    Did you check if the servers are under maintenance?

    If it's the first time you install the emunand and update it, it will definitely take time. It happened to me once, and after several tries, it worked.
     
  5. Kibido
    OP

    Kibido GBAtemp Advanced Fan

    Member
    607
    138
    Apr 3, 2014
    Italy

    It's the second time already. I'll try again and let you know, thank you for your time.
     
  6. RenegadeKid

    RenegadeKid GBAtemp Fan

    Member
    444
    138
    Aug 11, 2013
    France
    Make sure to backup your Nand if you didn't before installing the emunand.
     
    Kibido likes this.
  7. LinkmstrYT

    LinkmstrYT ( ͡° ͜ʖ ͡°)

    Member
    1,459
    801
    Dec 16, 2013
    United States
    You wanted to see where I live? You stalker...
    Oh I had the same problem last night. I tried to update emuNAND and I kept getting an error and it would reboot my 3DS. So I waited till today to update and it worked.
     
  8. thorasgar

    thorasgar Checkout my evil Soon-in-ator™

    Member
    3,405
    1,844
    Jul 3, 2010
    United States
    Do you have eshop access?
     
  9. Kibido
    OP

    Kibido GBAtemp Advanced Fan

    Member
    607
    138
    Apr 3, 2014
    Italy
    Yeah worked for me too today. Don't know what the problem was.