Hacking can't install Hermes cIOS

gotchapt

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 6, 2009
Messages
159
Trophies
0
XP
209
Country
no one?
sad.gif
 

ziddey

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 23, 2007
Messages
542
Trophies
0
XP
119
Country
United States
where is it code dumping? how are you loading it? hbc via apps folder?

have you tried not using ios249? if you tbr1.1 and make ios236 and use that?

what if you try network install?
 

gotchapt

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 6, 2009
Messages
159
Trophies
0
XP
209
Country
it's code dumping when I choose 38 merged 37 on cios222 and 38 merged 60 on ios202. haven't tried other ways, I don't like taking risks.

I'm loading it via hbc apps folder on a usb HDD.

I've not tried not using ios249. how do I do that tbr thing?

Don't have wi-fi to network install.

Thanks so much for answering
bow.gif
 

ziddey

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 23, 2007
Messages
542
Trophies
0
XP
119
Country
United States
so you're using a usb hdd with hbc?

try it with a sd card.

are you sure you have the right wads on the root for a wad install? perhaps it's not working right with the usb hdd, versus everyone else installing with a sd card.

what ios are you using to install then if not ios249? it has to be bugged to work. i assumed you used ios249 and it wasn't working, so was suggesting a different bugged ios.
 

gotchapt

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 6, 2009
Messages
159
Trophies
0
XP
209
Country
ziddey said:
so you're using a usb hdd with hbc?

try it with a sd card.

are you sure you have the right wads on the root for a wad install? perhaps it's not working right with the usb hdd, versus everyone else installing with a sd card.

what ios are you using to install then if not ios249? it has to be bugged to work. i assumed you used ios249 and it wasn't working, so was suggesting a different bugged ios.

Ok gonna try it next weekend with sd card
smile.gif
I was using ios249, sorry for not being too clear.

QUOTE(Robotic Earthling @ Nov 14 2009, 03:43 AM) Make sure you don't have a GCN memory card in slot B.

I don't have any GCN memory cards, thanks for answering
smile.gif
 

NBA Mj

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Dec 15, 2005
Messages
70
Trophies
0
Website
Visit site
XP
429
Country
This seems kinda old but I'm having the same problem
Whenever I try to install Hermes ciso rev 4, I get the code dump.
I tried installing with ios 222 and ios 249, didn't try the others yet
Any help?
 

luminalace

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 2, 2010
Messages
462
Trophies
0
XP
51
Country
From experience make sure your running Cios17 and no higher when trying to install Hermes CIOS 222...for some reason they don't work. Afterwards you can reinstall CIOS Rev20 or whatever you were using.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    AncientBoi @ AncientBoi: Be careful