can't install Hermes cIOS

Discussion in 'Wii - Hacking' started by gotchapt, Nov 13, 2009.

Nov 13, 2009

can't install Hermes cIOS by gotchapt at 9:14 PM (1,239 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. gotchapt
    OP

    Member gotchapt GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    Portugal
  2. gotchapt
    OP

    Member gotchapt GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    Portugal
    no one? [​IMG]
     
  3. ziddey

    Member ziddey GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    542
    Country:
    United States
    where is it code dumping? how are you loading it? hbc via apps folder?

    have you tried not using ios249? if you tbr1.1 and make ios236 and use that?

    what if you try network install?
     
  4. gotchapt
    OP

    Member gotchapt GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    Portugal
    it's code dumping when I choose 38 merged 37 on cios222 and 38 merged 60 on ios202. haven't tried other ways, I don't like taking risks.

    I'm loading it via hbc apps folder on a usb HDD.

    I've not tried not using ios249. how do I do that tbr thing?

    Don't have wi-fi to network install.

    Thanks so much for answering [​IMG]
     
  5. ziddey

    Member ziddey GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    542
    Country:
    United States
    so you're using a usb hdd with hbc?

    try it with a sd card.

    are you sure you have the right wads on the root for a wad install? perhaps it's not working right with the usb hdd, versus everyone else installing with a sd card.

    what ios are you using to install then if not ios249? it has to be bugged to work. i assumed you used ios249 and it wasn't working, so was suggesting a different bugged ios.
     
  6. Robotic Earthlin

    Member Robotic Earthlin GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    103
    Country:
    Make sure you don't have a GCN memory card in slot B.
     
  7. gotchapt
    OP

    Member gotchapt GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    Portugal
    I don't have any GCN memory cards, thanks for answering [​IMG]
     
  8. NBA Mj

    Newcomer NBA Mj Advanced Member

    Joined:
    Dec 15, 2005
    Messages:
    68
    Country:
    United Arab Emirates
    This seems kinda old but I'm having the same problem
    Whenever I try to install Hermes ciso rev 4, I get the code dump.
    I tried installing with ios 222 and ios 249, didn't try the others yet
    Any help?
     
  9. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    Get the cios wads form MODMII and install with a wad manager.
     
  10. luminalace

    Member luminalace GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    462
    Country:
    Australia
    From experience make sure your running Cios17 and no higher when trying to install Hermes CIOS 222...for some reason they don't work. Afterwards you can reinstall CIOS Rev20 or whatever you were using.
     

Share This Page