Can anybody help me with this?

Discussion in 'PS Vita - Hacking & Homebrew' started by Brandon6665, Aug 14, 2016.

  1. Brandon6665
    OP

    Brandon6665 Member

    Newcomer
    28
    10
    Aug 10, 2016
    United States
    [​IMG] Can anyone one help me? This is what happens when I try to transfer app.db, tried reinstalling everything, using ftp through windows explorer, asking on wololo, and tweeting @MajorTomVita(didnt get a response).
     
  2. VitaType

    VitaType GBAtemp Advanced Fan

    Member
    665
    262
    Jul 16, 2016
    Germany
    Sure I can help. If you use Windows then you can use MS Paint to make the picture smaller :)
     
    MDashK and Pandomia like this.
  3. Brandon6665
    OP

    Brandon6665 Member

    Newcomer
    28
    10
    Aug 10, 2016
    United States
    Yay ty so much that fixed all of my problems :hateit:
     
    Last edited by Brandon6665, Aug 14, 2016
    CeeDee and Cinnamon like this.
  4. MDashK

    MDashK GBAtemp Regular

    Member
    219
    58
    Jul 22, 2011
    Internetus Exploratis
    I would say: Low WiFi signal, or Firewall... Trust me, I already had issue with firewall even INSIDE a Intranet...
    Check your Windows Defender or other software you use as anti-virus and firewall and be sure to open the ports for the FTP transfer.
     
  5. SonsofOcelot

    SonsofOcelot Shalashaska

    Member
    321
    128
    Aug 4, 2016
    Canada
    Kamurocho
    Definitely check your windows firewall. Also are you using filezilla? If not try it, tho it looks like that's what you're using and make sure your FTP client is allowed in your firewall. And yeah low wifi signal can be a problem too. Try connecting your computer to your router via ethernet.