1. Magus

    OP Magus GBATEMP RPG MANIAC
    Member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    1,258
    Country:
    I've just wasted like 24 hours of waiting rebuilding norende after my game decided to crash and i reverted to my last save and i'm incredibly pissed off

    So is there any way to cheat a fully rebuild norende in the game or speed up the process? I can't believe how fucking stupid square enix was when they decided to introduce this thing in the game
     
  2. tyons

    tyons GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    656
    Country:
    Italy
    Last edited by tyons, Dec 22, 2015
  3. Magus

    OP Magus GBATEMP RPG MANIAC
    Member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    1,258
    Country:
    ah that's what exactly i was looking for but i'm not sure i understand how to use it, on my SD i just have a bunch of save files like 000400000D000200, i have no idea how to recognize which one is bravely default and if i try to open one with that program it tells me it wants something called COLONY#.sav

    EDIT: i seems to understand i need a program called savedatafiler but i don't understand, is this supposed to be a cia or a windows exe?
     
    Last edited by Magus, Dec 22, 2015
  4. tyons

    tyons GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    656
    Country:
    Italy
    I never used neither the tool nor savedatafiler, so I don't know.
     
  5. bitjacker

    bitjacker GBAtemp Disorderly
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    257
    Country:
    United States
    i used it. it is a nice tool. even worked in the demo. but only for the shops that are there already (build them to level 1 first.)
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Bravely, default, norende