Hacking Black ops freezing on load screen

kharn101

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Mar 25, 2009
Messages
36
Trophies
0
XP
42
Country
United States
Hi,
I just got black ops, run the game, it starts up and brings me to the loading screen and freezes while saying loading.
I am using firm ios 222, i updated to the latest hermes 5.1. I am using an external hd (fat-32)
I am using cfg-loade, please help! Also, thanks Pip for the last time around for helping me
smile.gif
 

kharn101

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Mar 25, 2009
Messages
36
Trophies
0
XP
42
Country
United States
hey thanks for the input, i may be a newb for asking this question.
I have ios222 installed, woudn't installing 249 create problems.
Anyway i used cIOS Installer Xr20b, and selected 249 and it froze.
it this because i have 222? Thanks guys!
 

ferdi-t

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 13, 2010
Messages
152
Trophies
0
Location
Groningen
Website
ferdi-t.hyves.nl
XP
260
Country
Netherlands
Installing 224 through hermes 5.1 seems the way to go. You say you get a freeze... You mean during the installation of the ios? If so: try unhooking GC pads and cards from your Wii first. That should help.
 

Category

Trainee Romhacker
Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
252
Trophies
0
Location
Bournemouth
Website
masseffectzero.blogspot.co.uk
XP
477
Country
I had the same issue. I got around it by using Waninkoko's rev20 cIOS installer, used 57 as a base and put it in slot 247. Load game in cfg using that slot, and I have no more problems with the loading freeze.

222 shouldn't intefere with 249 installing, so not sure what you problem is there...
 

Hielkenator

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 7, 2010
Messages
4,210
Trophies
0
XP
679
Country
Netherlands
CFG loader did't work for the Multiplayer with 224-mload.( Base 57 )

With Uloader 5.1 NO PROBLEM. cios 224-57. Multiplayer etc works.

I really hope CFG loader gets updated soon.
But as a workaround uloader works.
 

mrbolloks

Member
Newcomer
Joined
Jun 15, 2009
Messages
5
Trophies
0
XP
29
Country
United States
ferdi-t said:
Installing 224 through hermes 5.1 seems the way to go. You say you get a freeze... You mean during the installation of the ios? If so: try unhooking GC pads and cards from your Wii first. That should help.

Yep, Hermes 5.1 with 224 works for me too but like most I get freezes during multiplayer.
 

Hielkenator

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 7, 2010
Messages
4,210
Trophies
0
XP
679
Country
Netherlands
hmm well, i haven't played a lot yet online... but it seems to be the only way for me to play online.
Offline I can achieve with base 249 base57.
 

kharn101

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Mar 25, 2009
Messages
36
Trophies
0
XP
42
Country
United States
okay so i am a fool, sorry for confusing you guys....i loaded cIOS Installer Xr20b,
i pressed up (for some reason i thought i could only default install 249) I picked 222, then selected IOS57 v5918 and installed it on 250. Is this right?
 

kharn101

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Mar 25, 2009
Messages
36
Trophies
0
XP
42
Country
United States
i am on 4.2u btw....so i tried it again and it didn't work
frown.gif
, i even selected 224 in the loader, it said file not found please install...
 

Category

Trainee Romhacker
Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
252
Trophies
0
Location
Bournemouth
Website
masseffectzero.blogspot.co.uk
XP
477
Country
kharn101 said:
okay so i am a fool, sorry for confusing you guys....i loaded cIOS Installer Xr20b,
i pressed up (for some reason i thought i could only default install 249) I picked 222, then selected IOS57 v5918 and installed it on 250. Is this right?

That should work. Just change the settings in your USB loader so that it loads the game with IOS 250 then it should work fine.
 

apoptygma

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
704
Trophies
0
XP
612
Country
I can only confirm that the following combinations don't work for me

GX with waninkoko's (rev19/Cant remember which base, removed it to go to 20)
GX with waninkoko's (rev20/base 56)
GX with hermes v4 (37+38 merge)
CFG with waninkoko's (rev19/Cant remember which base, removed it to go to 20)
CFG with waninkoko's (rev20/base 56)
CFG with hermes v4 (37+38 merge)
CFG with hermes v5 (default base, not sure what that is, by this stage i'd about given up)
coudlnt' try uloader as I'm using fat32

This was all with the most common NTSC iso,all combinations froze on the "Loading ..." screen with varying delays in how long it took for the HDD light to stop blinking.
 

RolfThiel

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jan 23, 2009
Messages
50
Trophies
0
XP
55
Country
United States
ULoader with Hermes v5 base 57 worked good for me - also in the CFG!
But, in the game I'm at a point that doesn't allow me to jump over a little wall. For a half second it shows me "Press A" but then I just can't do that. In this part a timer is running down and I restarted the level already 5 times. Always the same ... *Bummer*
Couldn't enter the Multiplayer, but Zombie mode works fine!
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    K3Nv2 @ K3Nv2: I wanna start a fake fast food hoax burger King selling Eagle meat or something