Black and white screen with loader

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by ALKO, Jan 7, 2010.

Jan 7, 2010
  1. ALKO
    OP

    Newcomer ALKO Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Slovenia
    I have a problem. When i start Configurable usb loader my screen goes to black and white mode... Then when i turn off the tv and turn it back on again its in color mode again... Anybody knows what should i do so this wouldnt happen again?
     
  2. ALKO
    OP

    Newcomer ALKO Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Slovenia
    so no ideas?
     
  3. DVS

    Newcomer DVS Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    64
    Location:
    Hawaii
    Country:
    United States
    Got to be something with the tv. Try another tv and see if does the same thing.
     
  4. TwinRetro

    Global Moderator TwinRetro Don't start nothin', Won't be nothin'

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    6,181
    Location:
    Las Vegas, NV
    Country:
    United States
    What? no.

    For some reason your loader thinks the Wii is PAL. that's what the black and white mode is.
     
  5. DVS

    Newcomer DVS Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    64
    Location:
    Hawaii
    Country:
    United States
    ALKO is in Slovenia, so the Wii is assumed to be PAL. Duh.
     
  6. ALKO
    OP

    Newcomer ALKO Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Slovenia
    well the tv is rly old yeah so thats the problem i figured it out today =) tnx for help =D
    loader is NTSC? [​IMG]
     

Share This Page