Backups From Disc Channel Using cIOScorp

Discussion in 'Wii - Hacking' started by LeonardoGolden, Jun 30, 2009.

Jun 30, 2009
  1. LeonardoGolden
    OP

    Member LeonardoGolden GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    307
    Country:
    United States
    I installed cIOScorp on my wii to boot backups from the disc channel, but rebooting with hooks on gamma and neogamma doesn't work.

    What do I do for them to boot of the disc channel?
    I have cIOS rev13, BTW.
     
  2. wiiluver135

    Member wiiluver135 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    re-burn all your games and patch them to IOS249 using one of Waninkokos apps...4got what it's called tho
     
  3. elvis24

    Newcomer elvis24 Advanced Member

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    84
    Location:
    uk
    Country:
    United States
    I have cioscorp installed with preloader hacks. I do not need to reboot to use disc channel, just load up wii and use the disc channel. Follow the softmii guide its easy.
     
  4. LeonardoGolden
    OP

    Member LeonardoGolden GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    307
    Country:
    United States
    I forgot to say here that I installed CIOS60BF or whatever it's called and it worked. I forgot about that step.
     

Share This Page