Auto Boots to slot-2

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by jeffc313, Mar 14, 2009.

Mar 14, 2009

Auto Boots to slot-2 by jeffc313 at 10:02 PM (1,138 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. jeffc313
    OP

    Newcomer jeffc313 Advanced Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    87
    Country:
    United States
    I have a DS Phat with flashme v.8a and both slot1 and slot2 flashcarts.
    I have a DSTT (1.17 fw) in slot 1 and a g6 in slot2. If I have both cards in, it boots to slot 2 if I take out my slot2 card I boot slot 1. I want to boot slot1, as I play my DS games more often than my GBA games.
     
  2. gameboymortal

    Newcomer gameboymortal Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    hold select or install flashme without autoboot
     
  3. Vague Rant

    Member Vague Rant Deceptively cute

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    1,980
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Right, you should have installed flashme_noauto. Go back and do it again.
     

Share This Page