auto boot bitsetting?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Quincy, Dec 7, 2008.

Dec 7, 2008

auto boot bitsetting? by Quincy at 11:19 PM (721 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Does a autoboot disc need bitsettings(for a modchip)?
     
  2. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    Only if you have a really outdated modchip.... otherwise No!

    -Kitt050383
     
  3. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    3 hours guys!!!!then i can use my wii again!!!
     
  4. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    25 hours:( my modder just called and moved the apointment:(
     

Share This Page