Assassin's Creed 2: Discovery(White Screen)

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by johnny9809, Nov 13, 2009.

Nov 13, 2009
  1. johnny9809
    OP

    Newcomer johnny9809 Newbie

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    Canada
    When, I try was finished downloading the game and put it in my R4(Ultra). And when I tried loading it just a white screen came up and nothing happened after that, anyway to fix it? [​IMG]
     
  2. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    No. And most likely there won't be one for a long time.
     
  3. Raika

    Member Raika uguu

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    4,864
    Location:
    uguu
    Country:
    Antarctica
    Trying to play a DSi game on a DS flashcart... I didn't know that was possible...
     
  4. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    It's not a DSi game, it's a hybrid! And yes, on some carts it's possible to play them, without the DSi added functionality of course.
     
  5. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    [​IMG]
    It works on my CycloDS Evolution just not the camera feature [​IMG]
     

Share This Page