arm11.bin not loading

Discussion in '3DS - Console, Accessories and Hardware' started by Chino, Dec 23, 2016.

  1. Chino
    OP

    Chino Member

    Newcomer
    15
    1
    Dec 23, 2016
    United States
    I'm installing A9HL on a a new 3ds XL and I'm following this guide. On Section II it says to go to the website that is supposed to load arm11.bin but nothing happens.

    It also say I should be on 2.1.0 (I'm on 9.6). Assuming that's correct, I'm trying to downgrade by doing a ctrtransfer but Decrypt9 won't launch. It's showing up in the homebrew launcher but when I select it the screen does some funky stuff and it goes back to the homebrew launcher.
     
  2. Olmectron

    Olmectron GBAtemp Addict

    Member
    2,033
    1,238
    Dec 31, 2012
    Mexico
    A game
    Decrypt9 will only load if you're on 9.2.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    You must start here: https://3ds.guide/get-started

    Not directly in the A9LH installation.
     
    Chino likes this.
  3. Chino
    OP

    Chino Member

    Newcomer
    15
    1
    Dec 23, 2016
    United States
    Last edited by Chino, Dec 23, 2016
  4. Chino
    OP

    Chino Member

    Newcomer
    15
    1
    Dec 23, 2016
    United States
    Awesome. The very small chance of the system soft bricking during downgrading happened and I'm forced to update.
     
  5. Olmectron

    Olmectron GBAtemp Addict

    Member
    2,033
    1,238
    Dec 31, 2012
    Mexico
    A game
    You should have formatted for a 99% percent of success without softbrick.
     
  6. Chino
    OP

    Chino Member

    Newcomer
    15
    1
    Dec 23, 2016
    United States
    I formatted right before I started anything.
     
  7. Olmectron

    Olmectron GBAtemp Addict

    Member
    2,033
    1,238
    Dec 31, 2012
    Mexico
    A game
    You had a lot of bad luck then. Sorry.
     
  8. Chino
    OP

    Chino Member

    Newcomer
    15
    1
    Dec 23, 2016
    United States
    It crashed during the installation of 9.2.0. The installation never actually finished. I thought this would count as a partial downgrade? The guide does say "If sysDowngrader crashes at any point during the downgrade (which can happen occasionally)" But it wont boot at all, not even to the HBL

    Edit: OH! It booted fine when I removed the SD card
     
    Last edited by Chino, Dec 23, 2016