Argon vs d2pro9

Discussion in 'Wii - Hacking' started by atomikramp, Oct 4, 2008.

Oct 4, 2008

Argon vs d2pro9 by atomikramp at 3:04 PM (995 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. atomikramp
    OP

    Member atomikramp GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 22, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    Italy
    i just wanted to know what do you think about..

    wich chip would you install on your D2C wii between argon and d2pro9?

    well, choiches actually are

    Argon
    d2pro9
    d2sun.

    and i dunno wich one to order/install on my wii.

    suggestions are really apreciated.
     
  2. Zerxer

    Member Zerxer GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    110
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    Good luck with your decision. I have been beating my head around the past 3 days trying to figure out which one to order. So far my list has included the following:

    D2Pro9
    D2Sun
    D2Lite (updated to the hacked firmware to allow backups)
    Wasabi


    Haven't even seen Argon yet.
     
  3. djbubba2002

    Member djbubba2002 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    832
    Country:
    Haiti
    I use the Wiikey , D2ckey with clip , I just got D2sun 1.2 and D2sun 3.0 and out of all them i like the wiikey,

    D2ckey works sometimes.. D2sun 1.2 just sucks . d2sun 3.0 is a good chip ..
    I never use D2pro 9 yet , i will tell you in a week.. becuase i just order one ..

    If you need help, just pm me .. I can tell you baout some of them
     
  4. Zerxer

    Member Zerxer GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    110
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    I wish I could just get a WiiKey and solve all my problems but I also have a D2C Wii so that's a no-go for me. D2CKey isn't made anymore, I believe.

    D2Sun is cheaper than D2Pro9 and has an external controller for it which makes me wonder if that's the best choice. D2Lite is actually the cheapest solution out of all the ones I posted since it was only designed to play any region originals but it only uses 6 wires I think which some people say causes problems? Plus I read some bad reviews on it on another forum.. then again, every chip has people post threads about it saying they've had problems with it..

    Yeah, I've really tried to do my research. It's annoying when so many different groups think they have to make their own chip instead of them just all working together to make the best. Makes it hard for us to know which one we should get. Then again, that could be said with anything out on the market and their rivals.
     
  5. atomikramp
    OP

    Member atomikramp GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 22, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    Italy
    mhh thnx for your suggestions...
    someone else?
    none out there tried the argon and can tell me something about it?
     

Share This Page