AR Code Control Edit

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by SuperOwnag3, May 16, 2009.

May 16, 2009

AR Code Control Edit by SuperOwnag3 at 7:06 AM (554 Views / 0 Likes) 1 replies

  1. SuperOwnag3
    OP

    Newcomer SuperOwnag3 Newbie

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    New Zealand
    I have a working Action Replay code:

    CODEYu-gi-oh 5d's stardust thingy
    Press SELECT for instant win.
    94000130 FFFB0000
    022AF56C 00000000
    D2000000 00000000

    If I want to change the button to activate it from SELECT to say, START, can i do this easily with R4CCE (seeing as it has all the options for button input). Do I need to remove/change part of the code? Is there a general rule for doing this?
     
  2. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    no,use the original code,post in the code box,then on the bottom,pick which activator you want to use,r4cce will then rewrite the code(adding the activator)then thats it [​IMG]
    Edit:actually,if your gonna change the activator,erase the(from your question SELECT->START)the select code r4cce added/or erase the whole code,paste yours,and pick the activator again
     

Share This Page