Anoter question about Pops

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Dark, May 25, 2009.

May 25, 2009

Anoter question about Pops by Dark at 11:15 PM (726 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Dark
    OP

    Member Dark GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    856
    Country:
    United States
    I installed pops and I'm wondering what happens if i change the settings back to the way it was. Will pops still work?
     
  2. Devil May Cry

    Member Devil May Cry GBAtemp Fan

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    408
    Country:
    United States
    Do you mean changing the POPS version or current firmware or what? I want to help, but don't fully understand your question.
     
  3. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    You don't install pops as it's integral to the firmware you simply use popsloader to run different versions from imported firmware files.

    What settings are you taking about when you say "change it back to the way it was"?
     

Share This Page