animal crossing bricked?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Reaper, Dec 23, 2008.

Dec 23, 2008

animal crossing bricked? by Reaper at 10:17 PM (908 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Reaper
    OP

    Member Reaper Tͩ͒ͥ̈́ͧ̓͑̆̂

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,258
    Country:
    United States
    I was playing on WFC and I went to go eat something. When I came back it said there was a connection error. But then it didn't work. It worked before but not if I set it to tomorrow. I changed a few things and it won't work at all. (By this I mean the game)
    It's NOT
    -an item on the ground
    -a building
    -a rock
    -a seed(I couldn't find one in animalmap)
    I also edited some neighbors..
    It sometimes boots up but freezes after it loads my town. Then if I try again it freezes after "Nintendo"

    http://www.mediafire.com/download.php?j3mbxzgzmmj
    Here is my save file. Please try loading it at least 2 times and try it again while setting your DS clock forward a day and tell me the result. Thanks
    It's an R4 save.
     
  2. iPikachu

    Member iPikachu C3's personal flamebot and fail artist

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    2,062
    Country:
    Singapore
    you mean you couldnt connect?
     
  3. Reaper
    OP

    Member Reaper Tͩ͒ͥ̈́ͧ̓͑̆̂

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,258
    Country:
    United States
    No, the game ended while I was away, so apparently someone had WiFi issues. My Wifi works fine.
    Can you try my save?

    BTW I meant the game, not wifi. Sorry
     
  4. Wok247

    Newcomer Wok247 Advanced Member

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    74
    Location:
    In font of my computer
    Country:
    United States
    Did you use animalmap?
    When you use animalmap it is possible the flashcard can't run or says there is an "error"
    when you do something special. If its simply crashes without you did do anything i have no explanation for this.

    My hint to everybody: always have a backup .sav if you use cheats/editor
     
  5. Reaper
    OP

    Member Reaper Tͩ͒ͥ̈́ͧ̓͑̆̂

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,258
    Country:
    United States
    Ok, today it stopped after loading the town where my guy was supposed to go out of my house. But I tried 2 times again and both times it worked. I'll still want to keep this topic up though..

    Also, what happens if you use my save?
     
  6. Raika

    Member Raika uguu

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    4,864
    Location:
    uguu
    Country:
    Antarctica
    I've experienced that problem before. (where the game freezes after loading the town) If you use animalmap the problem lies with what you edited. [​IMG]
     
  7. Reaper
    OP

    Member Reaper Tͩ͒ͥ̈́ͧ̓͑̆̂

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,258
    Country:
    United States
    But the save worked a few minutes ago. [​IMG]
     

Share This Page