AK2i not loading DS roms

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Ahmet, May 11, 2009.

May 11, 2009

AK2i not loading DS roms by Ahmet at 1:18 AM (633 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Ahmet
    OP

    Newcomer Ahmet Member

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    Canada
    I haven't really touched my DS roms on my AK2i in a while. So today I tried playing one and it freezes at the loading screen after it's don processing the rom. All my other stuff works, and I know I have good DS roms. I tried re-formatting my micro SD and still wouldn't load. It's kinda really starting to tick me off as well. So any thoughts on what I should do?
     
  2. Spartan A24

    Newcomer Spartan A24 Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    49
    Country:
    United States
    update the loaders
     
  3. DcThePurger

    Newcomer DcThePurger Advanced Member

    Joined:
    May 8, 2007
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    Grab the latest Acekard2i firmware from their website if you don't have that. This should probably solve your problem.
     

Share This Page