acekard2i 3ds update 3.0 quick question

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by horofrof, Dec 17, 2011.

Dec 17, 2011
  1. horofrof
    OP

    Newcomer horofrof Member

    Joined:
    Aug 3, 2011
    Messages:
    35
    Country:
    Philippines
    is it required to have a ds to update the acekard or a 3ds with an older firmware can also update the acekard? i dont have a ds, dsi or ds phat.
     
  2. Buleste

    Member Buleste Old Fart

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    852
    Country:
    United Kingdom
    If your 3DS is on a lower firmware then you can run the update on that however make sure you use the "ak2ifw_update_3ds30_DSi143_onDSi_and_DSXL_and3DS.nds" file.
     
    1 person likes this.
  3. horofrof
    OP

    Newcomer horofrof Member

    Joined:
    Aug 3, 2011
    Messages:
    35
    Country:
    Philippines
    ok time to update! thanks for the info! :D
     
  4. LukaNedelko

    Newcomer LukaNedelko Newbie

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    2
    i also have a 3ds with 3.0.0.5 and Acekard 2i.. i tried upgrading the card with dsxl 1.4e, but it doesnt work.. i used ak2ifw_update_3ds30_DSi143_onDSi_and_DSXL_and3DS.nds but when i try running the file it says i have to reboot.. it does not let me start the upgrade...
     
  5. frogboy

    Member frogboy lacking both style and grace

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    2,249
    Country:
    United States
    When did you last update your card?
     
  6. LukaNedelko

    Newcomer LukaNedelko Newbie

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    2
    The card was never updated.. it is new
     
  7. exangel

    Member exangel executioner angel

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    1,574
    Location:
    Tucson, AZ
    Country:
    United States
    What is the game icon on your AK2i?
    Can you say the HWID number the update hombrew identifies your card with too?
     
  8. frogboy

    Member frogboy lacking both style and grace

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    2,249
    Country:
    United States
    Do you know if it was shipped PRE-updated? I don't even see how it's running on a DSi XL if the card was never updated.
     

Share This Page