AceKard2 Cheat File help please?

Discussion in 'Acekard' started by Imlostnthought, Mar 31, 2009.

Mar 31, 2009
  1. Imlostnthought
    OP

    Newcomer Imlostnthought Newbie

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I'm trying to get my AK2 to work with Pokemon Platinum cheats. I use usrcheat.dat, and I've added the game in to my database with the right ID and codes. But whenever I select "rebuild" on the cheat menu, the thing freezes up. What should I do to fix this?
     
  2. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    are you using akaio? if so what version?

    -another world
     
  3. Vague Rant

    Member Vague Rant Deceptively cute

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    1,980
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    DonRoberto had this exact problem in IRC. He told Norm about it and he said he'd take a look. In the meantime, Don got it working by rearranging the games in the DAT and putting Platinum in alphabetical order relative to the rest of the list, since apparently it wasn't already.
     
  4. Imlostnthought
    OP

    Newcomer Imlostnthought Newbie

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I tried rearranging the DAT list in alphabetical order to no avail =\

    I think I'm using the standard ak2 firmware, so maybe I should try akaio?
     

Share This Page