Acekard dsi?

Discussion in 'Acekard' started by wpix, Jan 11, 2010.

Jan 11, 2010

Acekard dsi? by wpix at 3:13 PM (1,270 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. wpix
    OP

    Newcomer wpix Member

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    24
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I aplogize if this has been asked before.

    But how do people run .dsi files on acekard or dsi?

    I have a sd card i can use.

    Thanks
     
  2. Eon-Rider

    Member Eon-Rider GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    1,021
    Country:
    Australia
    You can't.
     
  3. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    ive never seen a .dsi file [​IMG]
     
  4. Devion

    Newcomer Devion Advanced Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    56
    Location:
    Brabant...
    Country:
    Netherlands
    Maybe just a joke? where did u get these files?
     
  5. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,481
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    As in DSi only games or DSi/DS hybrid games?
     
  6. wpix
    OP

    Newcomer wpix Member

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    24
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    as in these releases...
    how are they run?

    0028: Imagine: Artist (Europe) by Chanser
    DS #DSi 0027: iCarly (Australia) by Chanser
    DS #DSi 0026: Girls Life: Strass & Diamonds (Europe)
     
  7. frdv

    Newcomer frdv Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    Brazil
    change *.dsi to *.nds
     
  8. wpix
    OP

    Newcomer wpix Member

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    24
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    darn...

    thank you

    lol
     

Share This Page