AceKard 2i problem with new Mario bundle DSi

Discussion in 'Acekard' started by generalix, Dec 11, 2009.

  1. generalix
    OP

    generalix Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Sep 14, 2009
    United States
    I bought one of the new Mario DSi bundles not realizing that they already were already updated to 1.4U. My AceKard 2i worked with no problems on my old DS Lite. I updated the firmware on the card following instructions on the Lite. Previously the DSi did not even recognize the AceKard 2i but now I get the Danny Phantom icon. I can check all the files with no difficulty but when I run any game it will work for up to about 1 minute and then either freezes or tells me that card is not inserted depending on the game. I can use the AceKArd 2i on the Lite with no problems! I have tried the paper-trick. I have reformatted my memory card and tried both official firmware and Akaio 1.5 and newest loader but no dice. Anyone else with this issue. Is it a problem with the DSi or is my card crap?
     
  2. coolness

    coolness PSN: Dutch_DarkLord

    Banned
    2,016
    13
    Jun 14, 2009
    Netherlands
    Rotterdam Bitches!!

    Weird but also it`s a new version dsi maybe new soft?
    or just a stupid Acekard 2i
    Don`t have that shit on the mine!!
     
  3. txskeets

    txskeets Advanced Member

    Newcomer
    65
    4
    Jul 30, 2009
    United States
    I have the Mario DSi bundle and my Acekard 2i works perfectly on it running AKAIO 1.5. To me it sounds more like an issue with your micro sd card in the AK 2i.
     
  4. generalix
    OP

    generalix Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Sep 14, 2009
    United States
    I tried another SD card and same thing. I found a solution... I managed to get Gamestop to take it back and let me get a DS Lite. I had traded my original Lite because it was white and parts of the screen were getting touchy.