A strange brick~anyone help

Discussion in 'Wii - Hacking' started by dominantsoul, Sep 28, 2009.

Sep 28, 2009
  1. dominantsoul
    OP

    Newcomer dominantsoul Newbie

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    I have a 3.2u brick which shows nothing but a black screen when I turn it on....

    chipset installed and I can use Savemiifrii to load rescue menu and run autoboot disks

    I modified a autoboot disc to run AnyReignChanger 1.1bM5 Offline and success and seems to setup a new system or sort of...

    But, still I got the BlackScreen [​IMG]

    I picked SystemMenu-v289.wad and IOS30-64-v1040.wad from a sort of BrickFixing disc and setup them up with WadManager..

    But, still the BlackScreen [​IMG]


    I'm not that quite clear about IOS cIOS or sort of that...
    ..and I bricked a wii by uninstalling a systemmenuXXX.wad right before I set it up...


    any wise guide ,free me of the BlackScreen [​IMG]


    Thanks in advance~
     
  2. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    Do you have BootMii installed?

    If so, try ejecting the SD card [​IMG]
     
  3. dominantsoul
    OP

    Newcomer dominantsoul Newbie

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Oh,but I have nothing installed~~No bootmii,no starfall,no preloader...
    will setting them up save my wii?
     
  4. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    That sucks, big time. As you've learned, never uninstall system menus. Let's hope we can unbrick your new wii.

    First, see about making/modifying an autoboot disc to run HackMii Installer. Use it to install Bootmii as boot2, and make a backup, even while bricked. Too much protection never hurts...

    Did you by any chance install a VC or wiiware wad or some other channel wad? You might be banner bricked. If you did, uninstall it with an autoboot wad manager disc. From experience, you know not to remove system menus.

    Also, did you at any point uninstall a system menu on this wii, even if you immediately reinstalled it?
     
  5. dominantsoul
    OP

    Newcomer dominantsoul Newbie

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Great thanks for your guide~~ [​IMG]

    I'll try making a HackMii Installer Disk and I doubt about that backing my nand up while it's like this ...

    I DID NOT know what bad wad installed before for I bought this "rescue-menu accessable" mother board and combined it with my former DVD drive and other things from the old wii...
    I can make sure that everything works well...then Is there a way to know what wads installed and to uninstall ?

    For your 3rd advise, I'm not sure to uninstall and reinstall a systemXXX.wad will brick... [​IMG]
     
  6. idklol

    Newcomer idklol Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    If you can get BootMii installed but you can't unbrick your Wii, you can try using Betwiin to make a suitable NAND backup for your Wii.
     
  7. dominantsoul
    OP

    Newcomer dominantsoul Newbie

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    I've just tried uninstalling and reinstalling a systemmenuXXX..error shows when I uninstall it....

    maybe I'll try hackmii...
     

Share This Page