3DS Banner Maker Errors

Discussion in '3DS - ROM Hacking, Translations and Utilities' started by Voxel, Sep 6, 2015.

  1. Voxel
    OP

    Voxel Clumsy Coder

    Member
    GBAtemp Patron
    Voxel is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    5,147
    5,780
    Jun 27, 2015
    United Kingdom
    England, UK
    See the following image below for the actual on-screen errors.

    Help!.png

    I don't know why it happens... I have 256x128.png in the cbmd_bannerImage folder, and I've also tried the GUI version. But when I run BUILD.bat, it just returns these errors, and then nothing spits out. Anyone got any ideas as to what I've done wrong?
     
  2. zoogie

    zoogie simple pimp tool

    Member
    6,149
    7,727
    Nov 30, 2014
    United States
  3. Voxel
    OP

    Voxel Clumsy Coder

    Member
    GBAtemp Patron
    Voxel is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    5,147
    5,780
    Jun 27, 2015
    United Kingdom
    England, UK
  4. Voxel
    OP

    Voxel Clumsy Coder

    Member
    GBAtemp Patron
    Voxel is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    5,147
    5,780
    Jun 27, 2015
    United Kingdom
    England, UK
    Actually, I don't know what to type. I'm currently using cmd to make the banner, but I've tried all sorts of combinations such as 'bannertool.exe -i/256x128.png', but just haven't worked. What should I type?
     
  5. zoogie

    zoogie simple pimp tool

    Member
    6,149
    7,727
    Nov 30, 2014
    United States
    you install the citrus library (make && make install) then change stuff in the 3dshomebrewtemplate/resources folder.
    banner.png is the 256x128.png for bannertool.
    then build your project.
     
  6. Voxel
    OP

    Voxel Clumsy Coder

    Member
    GBAtemp Patron
    Voxel is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    5,147
    5,780
    Jun 27, 2015
    United Kingdom
    England, UK
    make[1]: git: command not found
    make[1]: *** [submodules] Error 127
    make: *** [build] Error 2

    Perhaps you already have it built. If so, could you PM me it?