3.3U Brick PLEASE HELP

Discussion in 'Wii - Hacking' started by OhSnap, Dec 18, 2008.

Dec 18, 2008

3.3U Brick PLEASE HELP by OhSnap at 2:24 PM (4,114 Views / 0 Likes) 47 replies

  1. OhSnap
    OP

    Newcomer OhSnap Member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United Arab Emirates
    Hello,

    Recently I let my cousins borrow my Wii for a day , when they returned it I put everything back and turn on my Wii. To my horror I find it FULLY bricked , as in

    only black screen is showing when I turn it on. I have no clue how it got bricked and for some reason my cousins are refusing to tell me how it happened!!:angry:

    Anyways I'm running 3.3U and I managed to get the Gamecube D-PAD thing to work inorder to get "3.3 USA" to appear on the bottom right. Yes I do have a

    modchip installed and Twilight hack is in my Wii. I keep trying to make an autoboot Zelda iso using bootme but it never works! Am I doing something wrong?

    Please help me GBAtemp! Thank you so much from the bottom of my heart [​IMG]
     


  2. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    OK, do you know what channels (fake signed installed) you had on your wii before hand?

    Just a dead Black screen? that's the black screen of death....oh dear me....

    For a start you best get to the bottom of WHAT THE FUCK HAVE YOU DONE TO MY WII!????
    either that question, or not, needs to be answered.....

    You have TP hack on, you ASSUME! your cuzins may have removed it, therefore FULL BRICK!

    you need to ASK!!

    i assume it's some form of corrupt channel, boot zelda in recovery if it lets you and delete your installed channels, through any title deleter, just not the HBC etc..

    Use Bootme off wiibrew.org and follow the instructions from Command Prompt.


    THEY HAVE DONE THIS MALICIOUSLY, IF YOU HAVE A FULL BRICK, SEND TO BIG N or THEY PAY UP!
     
  3. Canonbeat234

    Member Canonbeat234 Redeemed Temper

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    2,278
    Country:
    Japan
    Never let your cousins that don't know anything about homebrewing to borrow your consoles or handhelds. Why do you think I'm not risking the same mistake >.>
     
  4. OhSnap
    OP

    Newcomer OhSnap Member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United Arab Emirates
    "You have TP hack on, you ASSUME! your cuzins may have removed it, therefore FULL BRICK!"

    Oh my god. I didn't think of that at all! [​IMG] [​IMG] I really hope not , I specifically told them not to delete ANYTHING! You don't know how stubborn my cousins are , I can't believe I actually lend it to them . I'm regretting it so much [​IMG][​IMG]

    assume it's some form of corrupt channel, boot zelda in recovery if it lets you and delete your installed channels, through any title deleter, just not the HBC etc.

    Thing is I can't boot Zelda in recovery. Simply because it's not working , like I said I used BootMe to try and create an autoboot Zelda but it is not working. (I really think its because I'm not using it correctly.)

    Thank you so much for replying so quickly [​IMG]
     
  5. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    Don't touch the Wii, till you have GOT TO THE BOTTOM OF THIS PROBLEM!!!
    Make dam sure you get ANSWERS off them IMBREAD cuzins of yours, How dare they fuck with your wii......
    Get answers............report back! (will be much easier, to diagnose and plan your path [​IMG])
     
  6. OhSnap
    OP

    Newcomer OhSnap Member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United Arab Emirates
    I finally got an answer from them! [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Apparently they "accidentally" installed the update from a PAL Sonic Unleashed!

    What makes me angry is that I told them to use GECKO OS to boot the back up games so nothing can go wrong! I even showed them how!!! [​IMG]

    Oh god I can't believe this happened!! [​IMG]

    EDIT: A picture of what's going on [​IMG]

    http://i40.tinypic.com/1694xlf.jpg Sorry for the bad quality taken from my Cell Phone
     
  7. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    finally..................so you got a semi brick.....what happens when you try booting your normal zelda through recovery?

    I can't understand this, if you have a semi brick as they installed a out of region update, you shouldn't get a black screen of death.......it should still let you go into wii menu.....just wii settings give you Opera message, you sure your not getting Opera message at startup? or just black dead screen......

    ask if they have done anything else aswell.....?

    Do a bootme copy of zelda and try that....see if it boots up, then reply back
     
  8. OhSnap
    OP

    Newcomer OhSnap Member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United Arab Emirates
    Well, I included a picture of what is happening on my previous post.

    I don't think I can trust them anymore , they probably did something else . Wow I guess I'll call them again [​IMG] [​IMG]

    Oh and I don't know why bootme zelda back up isos aren't working I keep trying! [​IMG]

    Thank you for sticking with me and helping me! [​IMG]

    EDIT : Wow , WTF!!! They said they tried "installing a WAD" .WTH! (I didn't know they even knew how!!!) [​IMG] . That's it I'm gonna demand they pay for everything they have done if I am not able to fix it. Even if it means them buying me a new Wii
     
  9. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    Oh a Wad you say? Yhym. Well, try making autoboot Zelda again. If it doesn't work. You're screwed.
     
  10. IronMask

    Member IronMask Official WiiStuntman First to Test ciosCorp!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    850
    Location:
    Somewhere in USA
    Country:
    United States
    Can someone say...um.... WallyWorld! [​IMG]
     
  11. OhSnap
    OP

    Newcomer OhSnap Member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United Arab Emirates
    I ... I don't get it..


    Thanks for replying both of you [​IMG]
     
  12. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Okay iron,here it is:
    WallyWorld


    Why did i need to say that anyways:P

    The guy below me:
    He cant boot into sysmemu so that wouldnt work(you can try tho)
     
  13. TriLLioN

    Member TriLLioN GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    106
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
  14. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    He cant boot into sysmemu so that wouldnt work(you can try tho)

    sNAP,first try a Zelda NONPATCHeD real or backup to see ifya have the TPHack installed!


    and if it is birkced by a wad,you also could try to burn WADMANAGER AUTOBOOT ISO! to a disk,ill ghet the link for ya
     
  15. TriLLioN

    Member TriLLioN GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    106
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    Well then is it a semi-brick?? If it was a semi-brick, this would help would it?
     
  16. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    he gets a black screen
     
  17. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    fist of all what modchip does he have because not all modchips support autoboot....
    also I thought that endless you have starfall installed the system checks for the gayfish disc...
    -kitt050383
     
  18. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    google for a downloadlink for the prepatched Autoboot from WADmanager
    Get a version of the wad that killed your wii,put it on a SD card
    run the DVD
    Choose your WAD
    Press MINUS
    Good Job
     
  19. OhSnap
    OP

    Newcomer OhSnap Member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    United Arab Emirates
    @ Quincy_xD

    First of all I want to thank you for posting in this topic and assisting me [​IMG]

    Well , I just tried my non bootme Zelda TP aaaaaaand it doesn't work [​IMG] As in TP doesn't start.

    I guess my only hope is that wad manager auto boot iso you mentioned [​IMG]

    @ TriLLioN

    I also want to thank you so much for helping me [​IMG]

    I don't think my Wii is Semi-bricked because I cannot access the Wii Menu [​IMG] At this point I wish it would be Semi-bricked rather then Fully bricked [​IMG]
     
  20. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    You need to boot the zelda from Rescue menu huh!

    and about the WAD Manager,youll need to google on

    Autoboot WAD manager


    The link i used when i bricked is dead!
     

Share This Page