Wiiflow Help? Please

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Jeby1166, Nov 22, 2014.

  1. Jeby1166
    OP

    Jeby1166 Member

    Newcomer
    13
    0
    Nov 22, 2014
    hey there been using wiiflow for a while and am loving it how ever im having a few tech probs

    1. not64, prboom - These emus are loading but any roms are running at a super speed

    2. tyrquake - cant get the roms to load at all

    3. scummvm - i really cant figure out how to add and load roms

    and lastly my most annoying problem.

    4. Mplayer...... ive been using mplayer as my movie player as i like the use of covers and on my 1tb externall hdd it loads fine and it also loads fine on the sd card..... recently i upgraded my HDD to a 4tb samsung external hdd and it loaded fine for a while then all of a sudden nothing... i click a film any film and i get a black screen, no remote power and a little green line in the bottom left corner no bigger the 2 inchs..... to reset the system i have to hold the power button till the system goes off the hdd is formated to fat32

    if someone can help me as its for my kids and they love being able to view and select there films

    many thanks
     
  2. AbdallahTerro

    AbdallahTerro da KiNG

    Member
    6,042
    2,518
    Jan 14, 2012
    Ideas factory :)
    for the plugins, are you using the official ones?
    if not you can try the masterpiece pack
    as for the movies it may be related to large HDD size,
    you can try to repartition it into two 2tb partitions (fat32/fat32 or fat32/ntfs) but I'm not 100% sure it will work
     
  3. Jeby1166
    OP

    Jeby1166 Member

    Newcomer
    13
    0
    Nov 22, 2014

    First off many thanks for the reply... what you have done with the wiiflow system is truly amazing

    i am using all of the official plugins from the master pack 1076. as for the split hdd partition ill test it and let you know my findings

    thanks
     
  4. Jeby1166
    OP

    Jeby1166 Member

    Newcomer
    13
    0
    Nov 22, 2014


    Hey, Just tried splitting the partitions and nothing still the same problem :(
     
  5. AbdallahTerro

    AbdallahTerro da KiNG

    Member
    6,042
    2,518
    Jan 14, 2012
    Ideas factory :)
    mm, ok
    you said the other HDD worked fine so it's a pure hardware compatibility problem.
    I have no other thoughts about this issue.
     
  6. Jeby1166
    OP

    Jeby1166 Member

    Newcomer
    13
    0
    Nov 22, 2014

    its just a little confusing as it worked fine before and now not working at all :( is there any other apps to watch movies with cover support, or could it even b a curruption?
     
  7. AbdallahTerro

    AbdallahTerro da KiNG

    Member
    6,042
    2,518
    Jan 14, 2012
    Ideas factory :)
    yeah corruption could happen when 3+ TB HDD are used with old homebrew (that's why I suggested 2 tb parts)
     
  8. Jeby1166
    OP

    Jeby1166 Member

    Newcomer
    13
    0
    Nov 22, 2014
    do you have any recommendations for checking for curruptions
     
  9. AbdallahTerro

    AbdallahTerro da KiNG

    Member
    6,042
    2,518
    Jan 14, 2012
    Ideas factory :)
    scan it in windows
     
  10. Jeby1166
    OP

    Jeby1166 Member

    Newcomer
    13
    0
    Nov 22, 2014
    i just remembered that i noticed it stop working when the wiiflow folder... the one with the covers and plugins etc was currupted. am gonna do a full wipe and format and see if it helps