Wii Headbanger Chat Headset

Discussion in 'Wii - Hacking' started by JayF1r3, Dec 27, 2010.

Dec 27, 2010

Wii Headbanger Chat Headset by JayF1r3 at 11:31 PM (1,438 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. JayF1r3
    OP

    Newcomer JayF1r3 Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Hey guys. Every time I turn on my Wii with the Headbanger, it won't load the system menu.
    If I load the system menu, then plug in the Headbanger, it will light up, but that's not the case.
    When I load up Black Ops and go to multiplayer/zombies, the microphone icon will not show up.
    The Headbanger has lights and everything, but I can not hear anything nor speak into it.
    Even made sure that it wasn't on mute.
    Do I need a special IOS (not requesting for a link) or do I need to update to 4.3u?
    I'm running 4.2u still.
     
  2. Shano56

    Member Shano56 noobie

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    877
    Country:
    United States
    wtf is headbanger chat headset O_O

    -googles

    edit: from another forum

     
  3. JayF1r3
    OP

    Newcomer JayF1r3 Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    But, how do I do that? o-o
     
  4. Shano56

    Member Shano56 noobie

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    877
    Country:
    United States
    is your Wii softmodded?
     
  5. JayF1r3
    OP

    Newcomer JayF1r3 Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Yeah, it's softmodded, forgot to include that.
     
  6. Shano56

    Member Shano56 noobie

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    877
    Country:
    United States
    what do you use to load your games? disc channel or some homebrew application?
     
  7. JayF1r3
    OP

    Newcomer JayF1r3 Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    I use NeoGamma, Wiiflow, and USB Loader GX
     
  8. Shano56

    Member Shano56 noobie

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    877
    Country:
    United States
  9. JayF1r3
    OP

    Newcomer JayF1r3 Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    When I open wiihacks.. All i see is a giant white screen.
     
  10. Shano56

    Member Shano56 noobie

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    877
    Country:
    United States
    giant white screens means you broke teh internetz
     
  11. JayF1r3
    OP

    Newcomer JayF1r3 Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    What do you mean dude?

    -Edit, but... I have to run it through a burnt disc using NeoGamma, will cIOS224 with base 57 work for it?
     

Share This Page