Hacking Wii back to factory settings

fightmethen

Member
Newcomer
Joined
May 12, 2008
Messages
14
Trophies
0
Age
36
Location
New Jersey aKa Dirty Jerzii
Website
www.eatabullet.com
XP
42
Country
United States
i installed the twilight hack, i am now at the point where i have the "eoc - emperor of canada" pack and i uploaded it fine and etc. to my sd card. I loaded up the software once and it was fine until the point of the ios downgrader, i tried to load it and it went to a black screen for some reason. i tried rebooting and again, same outcome. i even just formatted system memory to the point where i dont have my channels again. loaded it all again, and ran the twilight hack. now im back in the default sd menu of the homebrew channel. i hit wad manager again and i dont know what to do from this point because it goes to the black screen now even. HELP!! should i format it to system if i even can? is there a fix to get by this problem? or is there some other alternative i can take to downgrade from my current 3.4u to 3.2u, get starfall and gamma loader installed and all working? im at a total loss right now and i deffinetely need some help asap. thanks!
 

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • Flame @ Flame:
    did you own a genesis ken
  • Flame @ Flame:
    or maybe you still do
  • kenenthk @ kenenthk:
    Pretty sure I did I remember playing lion King on it
  • CompSciOrBust @ CompSciOrBust:
    Uni wifi slow af today
  • sorabora tempBOT:
    sorabora has left the room.
  • felixsrg tempBOT:
    felixsrg has left the room.
  • CeeDee @ CeeDee:
    CeeDee has left the room.
  • impeeza @ impeeza:
    I want yo eat more veggies.
  • impeeza @ impeeza:
    but I am anticoagulted so no can do ;(
  • kenenthk @ kenenthk:
    You wouldn't like my veggie
  • PeeJay Bonobo @ PeeJay Bonobo:
    BUMPER CARS
  • kenenthk tempBOT: @ kenenthk
    Into the thick of it
  • XAIXER @ XAIXER:
    Pretty quiet Shoutbox
  • SG854 @ SG854:
    Chit chat move at too fast a pace. Before when it was like 4 people I could keep up.
  • SylvWolf tempBOT:
    SylvWolf has left the room.
  • XAIXER @ XAIXER:
    True
  • PeeJay Bonobo @ PeeJay Bonobo:
    Nowadays, everybody wanna talk like they got something to say, but nothing comes out
  • MochaMilk @ MochaMilk:
    New update looks clean as heck!
    +1
  • XAIXER @ XAIXER:
    Never seen it get to 0 before...
  • PeeJay Bonobo @ PeeJay Bonobo:
    I have.
  • PeeJay Bonobo @ PeeJay Bonobo:
    but the issue is, when you start talking, it increases to 1
  • PeeJay Bonobo @ PeeJay Bonobo:
    So I guess it counts the active people in the chat.
    +1
    PeeJay Bonobo @ PeeJay Bonobo: So I guess it counts the active people in the chat. +1