weird A9LH + Luma problem

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by IcedOutBart, Feb 8, 2017.

  1. IcedOutBart
    OP

    IcedOutBart Advanced Member

    Newcomer
    53
    10
    Dec 7, 2016
    United States
    Pittsburgh, PA
    i installed a jksm and some time later the menu is glitchy i dont even see the wifi hud on the top left of the 3ds top screen,any way to fix this??
     
  2. nitroBW

    nitroBW warum nicht?

    Member
    754
    683
    Nov 1, 2016
    Germany
    donut piss wasteland
    Please give more information.

    Which Version are you on? Can you provide a picture?
     
  3. IcedOutBart
    OP

    IcedOutBart Advanced Member

    Newcomer
    53
    10
    Dec 7, 2016
    United States
    Pittsburgh, PA
    my systemNAND is on 11.3 luma v6.6+A9LH and ill try to provide a picture in a sec

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    For whatever reson the wifi hud is not there and if i go to any of my apps my 3ds will freeze
     

    Attached Files:

  4. x65943

    x65943 Resident Greekaboo, Amateur Dog Father

    Member
    2,572
    2,197
    Jun 23, 2014
    United States
    Indiana
    What version of JK save manager are you using? Have you tried installing a more updated version?
     
  5. IcedOutBart
    OP

    IcedOutBart Advanced Member

    Newcomer
    53
    10
    Dec 7, 2016
    United States
    Pittsburgh, PA
    the most updated one
     
  6. x65943

    x65943 Resident Greekaboo, Amateur Dog Father

    Member
    2,572
    2,197
    Jun 23, 2014
    United States
    Indiana
    Try deleting everything on your sd card except for arm9loaderhax.bin and the nintendo 3ds folder.

    Maybe you've got a strange luma setup. This would fix it. You can backup the other folders first.
     
    Last edited by x65943, Feb 8, 2017
    nitroBW likes this.
  7. IcedOutBart
    OP

    IcedOutBart Advanced Member

    Newcomer
    53
    10
    Dec 7, 2016
    United States
    Pittsburgh, PA
    i followed the pillactec guide.so i did this word for word it was fine when i first finished it but........
     
  8. Memoir

    Memoir A Hero to Zero

    Member
    GBAtemp Patron
    Memoir is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    5,011
    4,839
    Jun 24, 2007
    United States
    Wyoming
    You installed JKSM.. and some time later this happened? Where'd you get the cia for JKSM. How'd you install it? How long exactly was it when this happened? Do you have a nand backup you can restore?
     
  9. Majickhat55

    Majickhat55 The Red Woman

    Member
    4,426
    2,184
    Mar 28, 2016
    United States
    Asshai
    Have you tried turning it off and on again? (I'm being completely serious). It's a legit fix for weird screen hangs etc.
     
  10. x65943

    x65943 Resident Greekaboo, Amateur Dog Father

    Member
    2,572
    2,197
    Jun 23, 2014
    United States
    Indiana
    Yes, but now 11.3 is out and depending on when you followed the guide it could be incompatible in some way now.

    Delete everything except arm9loaderhax.bin and the nintendo 3ds folder - and see if it solves your issue.
     
  11. IcedOutBart
    OP

    IcedOutBart Advanced Member

    Newcomer
    53
    10
    Dec 7, 2016
    United States
    Pittsburgh, PA
    i got this from the link from the pillactec guide

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    ill give it a try

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    okay
     
  12. x65943

    x65943 Resident Greekaboo, Amateur Dog Father

    Member
    2,572
    2,197
    Jun 23, 2014
    United States
    Indiana
    Let me know how it works out. Also it's "plailect" :P
     
  13. IcedOutBart
    OP

    IcedOutBart Advanced Member

    Newcomer
    53
    10
    Dec 7, 2016
    United States
    Pittsburgh, PA
    lol yeah i was spelling his name wrong

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    i tried doing what you posted ,but nothing the hud for the wifi is still missing and i cant go to any of my apps on the home menu
     
    x65943 likes this.
  14. I_AM_L_FORCE

    I_AM_L_FORCE Unban me from Discord

    Member
    927
    294
    Feb 19, 2015
    London
    Maybe he got some weird CIA mismatch when updating? Try restoring your 11.2 backup or doing a 9.2 CTRtransfer
     
  15. IcedOutBart
    OP

    IcedOutBart Advanced Member

    Newcomer
    53
    10
    Dec 7, 2016
    United States
    Pittsburgh, PA
    i figured it out,i went to the 3ds recovery mode and everything is back to normal but i thank you guys anyway
     
    nitroBW likes this.